2777
2789
عنوان

لطفا هرکس بچه دو نیم یا دو سه ساله داره بیاد راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 72 پست

من یه خواهرزاده دارم الان ۲۳ سالشه 

بچه،۲,۱ساله بود نه صحبت میکرد نه واکنشی داشت صدا میکردیم حتی نگاه نمی‌کرد هیچ واکنشی به هیچ صدایی نداشت خواهرم یه مدت فکر کرد کر ولاله بعد زبون باز کرد مدرسه رفت بزرگ شد همه چیزشم طبیعی ماشاالله هوش خوبی هم داره شخصیتش سنگینه مثل بچگیش شاید بچگیش هم دلیل بی تفاوتیش همین مدل شخصیتش بوده 

نه اینکه دیگه بفهمه داره اعداد رو میشماره حفظ شده یه چیزایی میگه ، خودشون متوجه میشن که عدد هارو دار ...

دختر من نه ماهگی چند قدمی میرفت واز پشت میافتاد

دختر خواهر شوهرم یکسال ویه چهار ماه پوشک نمی شد خودش خبر می‌داد که من شاخ دراوردم 

اما دختر من پوشک پاس نکنم فقط دستشویشو نگه میداره

تا بحال زیاد تو خونه کثیف کرده دعواشم نکردم ولی نمی دانم چرا نگه مقداری منم از تری اینکه به کلیش فشارنیاد پوشک میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گوگل خیلی چیزا نوشته تو نباید دقیقا از زندگیت همونو بخای بچس دلش میخاد بازی کنه پسر من تا سه سال حرف ...

منم همش ترسم اوتیسمه 

تو خانواده نداریم ولی میترسیدم،چون از صدای بلندم خیلی میترسه

شما اینو گفتین یکم خیالم راحت شد

بچه سه ساله آره ولی نه ماهه به هرکس بگی اینو ببخشید به عقلتون شک میکنن

گل قشنگم دختر منم گفتم ۸/۹ ماهگی با آوا میشمرد ( یه،دو ،به) یعنی یک دو سه 

ما گفته بودیم اونم با توانش بصورت آوایی می‌گفت 

همه بچه ها مثل هم نیستند شما ندیدی دلیل نمیشه که اتفاق نیافته 🙏

دختر من نه ماهگی چند قدمی میرفت واز پشت میافتاددختر خواهر شوهرم یکسال ویه چهار ماه پوشک نمی شد خودش ...

دخنر منم از پی پی خودش ترسید نگه داشت خودشو منم پوشکش کردم دوباره تا ۳ سالگی

همیشه اینطوریه ؟؟؟ دختر من خیلی وقتا خودش آدم حسابمون نمیکنه منم فکر میکنم توجه نداره ۱۸ ماهشه یک کل ...

همیشه همیشه که نه،اکثر مواقع

مامانمم میگه حملمون نمیزاره وگرنه حواسش هست