2777
2789
عنوان

لطفا هرکس بچه دو نیم یا دو سه ساله داره بیاد راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 72 پست
اول تو رو شفا بده مردمو خر فرض کردی

من الان هزارتا جمله اونجا نوشتم شما فقط توجهت رفته به اون

حالا شاید من اشتباه تو ذهنم باشه یا درست

شما چرا ناراحتی

الان نگرانی من چیز دیگه است که تاپینک زدم اگر میتونید راهنمایی کنید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلی نداره چه انتظاری از بچه دوساله داری رفتارش نرماله بیشتر باهاش بازی کن بهش توجه کن بچتو با بچها ...

من فقط نگرانم میگم شاید طبیعی نباشه تو گوگل توانایی های بچه دوساله رو مثلا نوشته بود درباره اتفاقی که افتادی مثلا میتونه صحبت کنه

دختر من حتی توجهشم نداره

منم تعجب کردم دیگه بچه خیلی زرنگ باشه ۱۸ ماهگی به حرف میفته، مادرشوهر منم میگه بچه های من ۵ ماهگی جی ...

یاخدااااا ۵ ماهگی 😂

به نظرم بهش بگومادرجون ماخونوادگی وقتی توشکم مادرمون هستیم جیشومیگفتیم

دارم میگم منولایک نکن.چرااالایک میکنی بابامن حالم بدمیشه سه ساعت بیام اعلانوبازکنم ببینم نوشته طرف پست شماراپسندید

من الان هزارتا جمله اونجا نوشتم شما فقط توجهت رفته به اونحالا شاید من اشتباه تو ذهنم باشه یا درستشما ...

احتمالا عزیزم تو یک ساله چهار ماه می تونسته بشماره .حتما ماهش خاطر تون نیست.با این چیزهای که گفتید مشکل جدی نداره.بیشتر اشتباه از شما بوده که براش کارتون برنامه کودک تو این سن گذاشتید . دیدید که وقتی کارتون نگاه می کنه مبهوت تی وی شده.همبن باعث میشه سیستم مغزش بهم بریزه.

استارتر عزیز 

خیلی طبیعی رفتار گل دخترت 

بچه ها هروز تغییر میکنم بزرگ میشن وارد بلوغ های جدیدی میشن..

مثلا دختر من ۲ سال بود اکثر بچه ها رو میزد و حقشو می‌گرفت نزدیک ۳ شد حالا از بچه های ۲ ساله کتک میخوره 

دلیلش تکمیل منطق و فهمشه الان متوجه میشه اون کوچیکتره نباید بزنه 

ولی کوچکتر که بود درکی از منطق نداشت

من فقط نگرانم میگم شاید طبیعی نباشه تو گوگل توانایی های بچه دوساله رو مثلا نوشته بود درباره اتفاقی ک ...

بچه ها با هم متفاوتن، همین که حرف میزنه، راه میره و غذا میخوره یعنی خداروشکر سالمه

باهوش بودنش غقط دوران مدرسه به دردش میخوره. پسرم 8 سالشه، بچگیش زیاد باهوش نبود، یعنی منم تلاشی نمیکردم که باهوش باشه

الان شاگرد اول کلاسشونه

یاخدااااا ۵ ماهگی 😂به نظرم بهش بگومادرجون ماخونوادگی وقتی توشکم مادرمون هستیم جیشومیگفتیم

اون می گفت تا منم زودتر بچه هام رو از پوشک باز کنم، منم تا ۳ سالگی بچه هام اقدام به باز کردن نکردم تا ببینه و بسوزه

بله دوست عزیز بچه ها با هم متفاوتند دختر منم با آوا تا ۴ میشمرد همون حدود ۹/۱۰ ماهگی وقتی یک سالش شد ...

خداخیرتون بده دختر منم با آوا میشمارد،خیلی سریع همه رو باهم میگفت

اینقدر همه بهم الان گفتن محاله خودمم به خودم شک کردم

اون می گفت تا منم زودتر بچه هام رو از پوشک باز کنم، منم تا ۳ سالگی بچه هام اقدام به باز کردن نکردم ت ...

کارت درسته

دارم میگم منولایک نکن.چرااالایک میکنی بابامن حالم بدمیشه سه ساعت بیام اعلانوبازکنم ببینم نوشته طرف پست شماراپسندید