2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

نی نی سایت عزیز سلام  

لذت داشتن یه دوست خوب توی یه دنیای بد مثل خوردن یه فنجون قهوه گرم زیره برفه !!!!!
درسته که هوا رو گرم نمی کنه ولی تورو دل گرم میکنه  

حکایت منو نی نی سایته، که واقعا تنهایی هامو بدور از خانواده و توی شهر غریب پر کرد. ای کاش, زودتر باهات آشنا میشدم. حرف دل خیلی هاتون حرف دلم بود. غمتون غمم شد و خوشحالی و تیکر بارداریتون باعث شعفم شد.

مرسی که هستین ❤

بـہ خـدا ایـمان دارم ،حـتی اگـر سـکوت کـرده بـاشد❤

نی نی سایت

ای بزرگترین سامانه

ن ظرسنجی و ی ادگیری

ن گین ی کتای سایت های ایرانی

تو بهترینی

تولدت مبارک ای خلاصه همه خوبی ها به امید تولد 120 سالگیت

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نینیسایت عزیز..تولدت مبارک..نینیسایت امییدوارم همیشه رنکینگ پرباری داشته باشی بطوریکه رتبه های اول الکسا رو کسب نمایی

مرگ بر آمریکای 40سال قبل چیکار واسه ماکرد که حالابکنه...این قسمت:خواب خرگوشی

وقتی سواای برام پیش میاد یا دلم گرفته اینجا خیلی ارومم میکنه.خوشحالم که با اینجا اشنا شدم.برا هم دعا میکنیم,باهم درد و دل میکنی,از تجارب هم استفاده میکنیم.کلا خیلی خوبه

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

وقتی انقدر دردعمیق تو وجودت نشسته که حتی به عزیزترازکسانت هم نمیتونی دردودلت روبگی،اونوقته که به هرچیزی چنگ میزنی تاباری روکه روی دوشت سنگینی میکنه روسبک کنی،ممکنه به سختی هضممش کنی وامابعدش بایدمنتظراین بمونی که این عقده یه جایی ویه زمانی سربازکنه وکسی که بشدت آسیب میبینه خودت هستی😔پس یه وقتایی بی هدف وباچشمای به اشک نشسته خودت رومیسپاری به دنیای بیخیالی وبی هدف شروع میکنی به گشت وگذارتوی دنیای مجازی ...امابرات فرقی نمیکنه... توهمین دنیای مجازی هم گرگایی هستن که به کمینت نشسته باشن😔واینجاست که خدا انسانهای بزرگی روسرراهت قرارمیده،انسانهایی که تویه جامعه مجازی جمعندوتوهرساعت ازشبانه روزکسایی هستندکه توخلوت شون برات اشک بریزن وباهات همدردی کنن،بله این جامعه ی مجازی نی نی سایته عزیزه...که زنان رنج کشیده ی سرزمینم غصه هاودردهاشون رواینجامداوامیکنن وسعی میکنندغم هاشون رواینجابزارن وچهره ای زیبا،باشکوه وپرقدرت ازخودشون رودردنیای واقعی باعظمتی باورنکردنی به نمایش بزارند☺نی نی سایت عزیز،همدردلحظه لحظه هاتولدت مبارک❤❤❤💋🎉

زندگی چیست؟خون دل خوردن😞زیرآور آرزوماندن😢

اینجا به من یاد داد صبور باشم.یاد داد قرار نیست همه مثل من فکر ورفتار کنن.یادم داد آدما ودنیاشون خیلی بزرگتر وپیچیده تر از اونه که من فکر میکردم.زندگیای از هم پاشیده آدمای درهم شکسته رو دیدم که چطور از هیچ همه چیز ساختن.دیدم که چه راحت میشه قلبی رو شکست وچه آسون میشه به کسی امید دوباره داد.از خیلیا یاد گرفتم همراهی وهمدردی چه معنایی داره.مادرانی رو دیدم که نصف شب نگران ودلواپس تاپیک زدن که تب نوزادشون پایین نمیاد خیلیاشون اون لحظه دسترسی به پزشک نداشتن.ومادرای دیگه براش غصه خوردن وکمکش کردن.نی نی سایت برای من اینه.تولدت مبارک😗😗😗😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

سلام نی نی سایت جونم 

چی بگم از هرلحظه زندگیم از اون موقع که دنبال علائم بارداریم بودم زدم گوگل و تو اومدی تو صفحم فقط اینو میدونم نزدیک به سه ساله که منتظرم واسه نی نیم و نی نیمو از دل تو پیدا میکنم میام و کاربرا از لحظه خداحافظی واسه زایمان میگن و من قند تو دلم اب میشه از اون لحظه ای که بی بی چکشون مثبت میشه و من چشم تر بهشون نگاه میکنم همه اینا گاه ناراحت کنندست و گاه خوشحال کننده ولی من همه اینارو باجون و دل قبول میکنم چون تو این غربت همه امیدم به توست پس بمان و پایدار باش برای قلب ضعیفم بمان تا تاپیک وای منم مادر شدم را در صفحه نی نی سایت به تماشا بنشینم 

وقتی تپشهای قلبم تمنای طعم شیرین مادری را درخواست کرد، با تو آشنا شدم،

و تو شدی مرهم روزهای تلخ و شیرینم...

روزهای نا امیدی و امیدواریم...

روزهای بیقراریم...

روزهایی که شکست خوردم و اما ایستادم!

روزهایی که تنهایی ها و دل شکستیگها رو فقط و فقط با تو در میان میگذاشتم...

ای دوست و رَفیق سالهای نه چندان دور...

ای مرهم دلهای شکسته نگران فرداها...

ای مهربان یارِ من...

اکنون من چَندیست در کنار تو مادر شده ام و مادری من با تو عجین شده است...

روزگاری تنها مرهم روزهای نا امیدیَم بودی،

تو در کنار من ماندی و من به یاری تو روزهای آبستنیم را گذراندم،

و هم اکنون تنها امید من، مهربان پسرم، در میان بازوان من آرَمیده است و تو همچنان تنها ملجا و پناهگاه روزهای مادری من هستی و خواهی بود...

دوستت داریم ....❤

❤️امیدوارم به رحمت خاص پروردگار❤️

نی نی سایت جونم با اینکه خیلی وقت نیست عضو شدم ولی خیلی درگیرت شدم ایشالله همیشه بر قرار باشی خیلی تجربه کسب کردم خیلی دوستان بامرامی پیدا کردم در کل میشه گفت مرسی که هستی 😘😘😘😘😘

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

فقط ای کاش به انتخاب خودتون بود.عادلانه تر بود.چون ممکنه دوستان منه نوعی منو لایک کنن.واین برای بقیه که دوستی ندارن منصفانه نیست.رسیدگی کنین ممنون میشم😗😗😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

قرعه کشی بازم حق چندنفر پایمال میشه.که کلی زحمت کشیدن واحساسشونو چه ادبی چه عامیانه بیان کردن.اگر خودشون که هیچ کاربری براشون فرق نداره بخونن وتصمیم بگیرن خیلی منصفانه تره.

2810