2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

من خیلی به این سایت سرمیزدم، ولی عضویتشو نمیدونستم چجوریه، تا اینکه شمارمو زدمو عضو شدم، خیلیییی خوشحالم که همچین جایی رو پیداکردم، غصه هام فراموش میشه، تنهاییام از بین میره، با تاپیکای شادی و غصه بچه ها گریه کردمو خندیدم، کلا خیلی سایت خوبیه، تازه پوستمم خیلی بهتر شده و همچنین شیرینی پزیم😂😂، کلی ایده و دستور جدید یاد گرفتم،😍😍

ممنونم ازت نی نی سایت جووون❤❤💖💖💜

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙

نی‌نی سایت، دقیقا منو به یاد مدرسه در دههٔ ۶۰ می‌اندازی، همون دوره که خیلی‌‌ها کلی‌ گزارش میبردن دفتر واسه ناظم و مدیر، الان هی‌ گزارش میزنن واسه تاپیکای مخالف میلشون. دوره‌ اوج خفقان مذهبی‌،که تو ذهنمون تو ۹ سالگی میکردن که مراقب باشیم موقع دادن بلیط اتوبوس دستمون به دست راننده نخوره ولی‌ نمی‌گفتن فضولی تو کار هم نکنیم ،حالا تاپیک هارو میبینم که واسه نظر خواهی‌ واسه اسم گذاشتن مذهبی‌ یا غیره مذهبی‌ تعطیل میشه، میبینم که یک تاپیک شادو خندون چون تو پربازدید‌ها مرتب میره، تعطیلش می‌کنن.و خیلی‌ چیز‌های دیگه. اما با همهٔ اینا همون دوره هم دوستای خوب میشد پیدا کرد، خوشحالم که خیلی‌‌ها دوستای خوب اینجا پیدا میکنند و میتونن درد و دل کنن.

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی سایت تنهاییام با تو پرشد 🙃

این جمله خیلی ساده بنظر میاد ولی دل و ذهن من رو غمی قلقلک میده غم روزایی که پشت کنکوری بودم روزایی ک دوستام دیگه سراغی ازم نمیگرفتن اونموقع تورو پیدا کردم ، با تاپیک انرژی مثبت خدای بی نهایت مهربان در کنارت 😍 حالمو خوب کرد از دوستم ممنونم که دوباره منو برگردوند ب سایت 😍 نمیدونم قبلش بود یا بعدش، اما اون اوایل تو تاپیک جراحی بینی۳ وقتمو میگذروندم تا یه دکتر خوب واسه خوشگل شدن پیدا کنم کم کم باتبادل نظر و زدن تاپیک اشنا شدم و تازه دنیای نی نی سایت به روی من باز شده بود و دنیایی که بهم فهموند زندگی فراتر از ازدواجه ، اگر خواستی ازدواج کنی تو موقعیت مناسب وقتی که آمادگیشو داری وقتی که عقل و دلت همزمان رضا داد ، با همه  حق و حقوقم اشنا شدم خیلی جیزایی خوبی از نی نی سایت یاد گرفتم همجنین یاد گرفتم  از کنار چیزای منفی بگذرم یاد گرفتم چطوری باید حرف بزنم که دوستم ناراحت نشه😍که قضاوتش نکنم هروقتم مشکلی داشتم تاپیک زدم کلی دوستای خوبم کمکم کردن دلجویی کردن ، دیگه اون ادم قبل نبودم حالا این حس رو داشتم که دوستایی دارم که مثل خودم هستن من تنها نیستم میتونیم در کنار هم مشکلاتمون روحل کنیم این باعث شد که من تو اجتماع ذهنم مثبت تر باشه لبخند دو لبام باشه و راحتتر با دیگران ارتباط بگیرم 😍

ممنونم دنیای نی نی سایت 😍 باور کن یه دنیایی ... دنیایی از افکار متفاوت ، دنیایی از دوستای خوب 😍

آهان  😁 تازه بچه داری هم یاد گرفتم قبل ، درحین بارداری و بعدش رو 😁ووووی غذا یاد گرفتم کیک یاد گرفتم شدم یه کدبانوی همه چی تموم 😎😂 نخندین 😒😤😂 

نی نی سایت ازتون یه خانم نمونه ، یک کدبانو میسازه با کلی دوست 🤗😍

گاهی اوقات فکر کردن به بعضی ها…

ناخودآگاه لبخندی روی لبانت می نشاند…

دوست دارم این لبخند های بیگاه و آن بعضی ها را

و ازت متشکرم بابت لبخندهایی که به من هدیه کردی بابت تنهاییام که کنارمون بودین .ممنونم ازت

گاهی وقتا خسته میشی از همهء نگفتن ها و محکم بودن ها!

دلت میخواد حرف بزنی و این بار یکی باشه که دستاتو بگیره بدون اینکه لمسشون کنه!

بهت آرامش بده بدون اینکه توی چشمات نگاه کنه

حالتو بپرسه بدون اینکه هدف سوء استفاده ازت داشته باشه!

گاهی وقتا لازمه یه کنج خلوت داشته باشی و از دغدغه هات حرف بزنی و این بار اجازه بدی دوستایی که هرگز منتِ بودنشونو نمیذارن آرومت کنن! 

گاهی وقتا دلت میخواد دوستت داشته باشن ولی فقط و فقط بخاطر شخصیت خودت !

اینجا نمیشه برای یک زیبا روی بی اخلاق جون داد! اینجا فقط شخصیت هاست که دل ها رو به هم نزدیک میکنه واسه همین دوستت دارم

نی نی سایت نیمچه صورتی عزیز تولدت مبارک  

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
عشق منی چه جوری یه روز ازت جدا شم سایت نی نی چگونه دوست نداشته باشم به من می گی هم تو منو دوس داری ...

مرسی خانم تهرانی

حال که پسندیدی

قریحم شکوفاشد  هروقت حسش اوومد یه شعر برا سردر سایت بسرایم

با دیدن دفع خون از بچم نفسم پاره ی جگرم ترسیده بودم ، بچه ی اولم بود و منم بی تجربه . اومدم یه جمله سرچ کردم تو نت تا اطلاعاتی به دست بیارم و همون موقع بود که با همدلی و همیاری مادرهای مهربون نی نی سایت مواجه شدم و با راهنمایی نی نی سایت تونستم پله پله جلو برم و خداروشکر چندماه بعد پسرک دلبندم سلامتیش رو به دست آورد . دوستای خوبی که همدیگه رو نمیبینیم اما مرهم درد هم هستیم رو مدیون نی نی سایت هستم . پاینده باشی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

پارسال بعد از ماجرای سقطم با نی نی سایت آشنا شدم 

یادمه سرچ کردم:«سقط کردم دلم گرفته»و یکی از تاپیکای نی نی سایت برام باز شد،جذبش شدم و دلم میخواست همه نظرات رو بخونم 

بهترین قسمتش این بود که همدردهای خودم با حرفایی از جنس حرفای دلم باعث تسکینم میشدن،چیزی که تو دنیای واقعی نداشتمش💗در واقع تو دنیای حقیقی دایره آدمهای اطرافمون محدوده و اون عده محدود هم شاید همیشه نباشن که بهمون گوش کنن 

ولی تو نی نی سایت دوستای  زیادی هستن که کافیه یه جمله تایپ کنی تا شروع کنن و برات بنویسن بدون اینکه بشناسنت

لذت دیدن جمله ی «دلم برات تنگ شده بود»تو اینجا برام خییییییلی زیاده و وصف ناپذیر

من اینجا دوست زیاد دارم همشون رو دوست دارم و برام قابل احترامن 

از نی نی سایت خیلی چیزا یاد گرفتم و از این بابت خوشحالم 💗

نی نی سایت عزیز تولدت مبارک🎉🎉🎉🎈🎈🎈

پی نوشت:من اصلا از مسابقه خبر نداشتم الان فهمیدم😊مهم اینه که حرفامو نوشتم😘

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

روزي كه تصميم گرفتيم بچه دار بشيم با هر سرچي ني ني سايت واسم بالا اومد 

تصميم گرفتم كاربري بسازم و وارد دنياي ني ني سايت بشم 

از دوران انتظار تا مثبت شدن بي بي چكم و سيسموني و به دنيا اومدن پسرم با ني ني سايت بودم روزهاي خوب و بدم رو اينجا گذروندم و بزرگ شدن و قد كشيدن پسرمو ديدم و تاريخ عضويتم كه منو به كاربر قديمي تبديل ميكرد الانم بعد از چهارسال و نيم دوباره داره برام تكرار ميشه و اين بار با دختر نازم 

ني ني سايت دوست دارم و هميشه برام مثه يه عضو خانواده بودي كه تمام درد و دلام و مشكلاتم رو گره گشا بودي 😍

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

اول از همه خیلی خوشحالم که 7 سال با نی نی سایتم

میگن انار هر دونش یه خاصیت داره

نی نی سایت هم مثل اناره که دونه دونش پر خاصیته

هر وقت سوال داشتم با من همفکری کرد

هر وقت دلم گرفت دلداریم داد

هر وقت مشکلی داشتم برام دعا کرد

نی نی سایت یه نفر نیست

نی نی سایت یه دنیای کوچیک از آدمهای جورواجوره که همشون یه جور قشنگن

قشنگ مثل زیبایی خدااا

باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   

یه چیزهای خاصی تو زندگی ما آدما وجود داره که هرچقدرم دنیا با کاراش مشغولمون کرده باشه محاله فراموشش کنیم .

یکی از این چیزهای خاص نی نی سایته که همیشه حتی با مشغله های زیاد هرروز باید بهش سر بزنیم

چون همه چیزای خوب و خنده و شادی و تجربه های خوبو ازش یاد گرفتیم و تو زندگی بکار بردیم

و این روند ادامه دارد...

👋سلام من قبلنا خیلی به نی نی سایت سر میزدم ولی عضوش نبودم تو این سایت خیلی چیزا یاد گرفتم حتی روابط عمومیم رفته بالا تونستم دل شوهرمو به دست بیارم فقط با حضور سایت شما و نی نی سایتی ها😘 اینو از ته قلبم میگم خوبه که نی نی سایتو پیدا کردم 😍😘 میگن اگه عزیزی جزئی از خاطرات خوب زندگیت شد٬برای بودنش ازش تشکر کن٬متشکرم که هستی نی نی سایت🙏😁

میشه تنهایی بازی کرد

میشه تنهایی خندید

میشه تنهایی سفر کرد

ولی خدایی خیلی سخته تنهایی

تنهایی را تحمل کرد …

نی نی سایت تو تنها همدم من در تنهائی هامی

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
2810