2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روزی که خواهرم فکر میکرد بارداره و راجب تست بی بی چک سوال داشت تو گوگل سرچ کردم با اینجا آشنا شدم الان خواهر زادم 9 سالشه ..کاربری قبلیمو رمز ورودشو فراموش کردم ولی سال 86 وارد این سایت شدم خیلی سایت خوبی و تا الان تونسته منو تا نصف شب پای تاپیک ها بیدار نگه داره ..

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

نی نی سایت منو.یاد حموم زنونه های قدیمی میندازی. 

در کل عاشقتم.همدم شبهای غصه و.زازیام.کلی باهات خندیدم و موقعی ک از همه جادرموندم دردامو اینجا گفتم.کلی ام ازینجا فوش خوردم فهمیدم دردم چیز خاصی نبوده

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  

یه فنجون چای داغ، بوفه دانشکده، صندلی های پلاستیکی رنگ و رو رفته و صدای خنده و جیغ و داد 6-7 تا دختر شاد و خندون که انگار هیچ وقت هیچ غمی رو تجربه نکردن. زندگی، درد دل، دعوا، آشتی و یه فنجون چای داغ با طعم هل و بهار نارنج

و بعد داستان تازه ای شروع میشه. داستان رفتن به یه شهر دیگه، یه کشور دیگه، غربت، تنهایی و باز هم تنهایی. چشمات رو می بندی و تصور می کنی یه بار دیگه با دوستات دور هم جمع شدین و قاه قاه به دنیا و مشکلاتش می خندین و چای می نوشین. چشمهات رو باز می کنی و می بینی که دوباره تویی و یه فنجون چای داغ با طعم تنهایی

برای من اما "نی نی سایت" مثل خریدن یه تلویزیون رنگی بود بعد از سالها تماشا کردن تصاویر توی یه قاب سیاه وسفید و خاک گرفته. "نی نی سایت" برای من مثل بوفه دانشکده بود و دوستایی که می تونستم باهاشون حرف بزنم و درد دل کنم و بخندم و شوخی کنم. دوستایی که خیلی هاشون مشکلات من رو تجربه کرده بودن و پشت سر گذاشته بودن. "نی نی سایت" مثل کلیدی بود برای برگشتن به همون روزایی که صدای خنده و قهقهه فضا رو پر می کرد.

"نی نی سایت" خوبم، ممنونم که با عطرت لحظه های خالی تنهاییم رو پر کردی. تولدت مبارک!

از اولین روزهایی که فهمیدم باردارم  اتفاقی با نی نی سایت آشناشدم.نی نی سایت شدپاسخ تمام سوالهام .تولدت مبارک بهترین دوستم

من  تونستم  در مدت ۴ماه   .۱۱کیلو کم کنم.           خواستن توانستن است 

ني ني سايت عزيزمان

دوستيهاي سرشار از صداقت ، محبت و مهرمان رامديون وجودت هستيم. تجربه لحظه هاي ناب، شيرين و شاد و گاه سخت و تلخ در زندگي تك تكمان با حضور تو و دوستان نيكي كه برايمان به ارمغان آوردي شيريني اش چند برابر و تلخي لحظاتش كمرنگ تر و قابل تحمل تر شد. 

پاينده باشي دوست خوبمان

تصوير ساز زندگي ماييم اگر زيباست اگر زشت

نی نی سایت یعنی:

سنگ صبورت یعنی شریک غصه و غم هات 

شریک شادی هات و بی بی چکای مثبت ومنفی

تاپیکای نصفه شب که پر از اشکه و هیچ جایی جز اینجا نمیشه گفت مرسی که هستی نی نی سایت😘

2810