2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

کلونی جایی است که در آن

موجوداتی شبیه به خودت

با درد هایی هر چند عمیق

و بسیار مشترک

با تو همراه می شوند 

تا به آرزوهایت برسی

هر مورچه ای نیازمند داشتن یک خانواده است و هر کلونی عاشق مورچه های کوچک خود

من هم مانند مورچه ای کوچک به دنبال یک کلونی بودم

که خانواده ی بزرگ نی نی سایت متولد شد💙💙💙

🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜

خیلی فعال نیستم اکثرا خاموش میخونم از حضور تو این جمع خوشحالم ☺☺☺☺

نی نی سایت یعنی:

کسایی که نمیشناسنت پا به پا همراهتن و برات دل میسوزونن،راهنماییت میکنن و از تجربیاتشون میگن.

وقتی جایی برای حرف زدن نیست،میای اینجا و حرف میزنی و حرف میزنی

چون دیگه اینجا کسی نمیشناستت،نگران این نیستی ک آبروت بره و همه ی ناگفته ها رو میگی و انرژی های منفی وجودت رو ب انرژی مثبت تبدیل میکنی و میری .

نی نی سایت عزیزم،خیلی دوستت دارم

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی من باردار بودم و دکتر گفت ریسک ستدروم دان بچه بالاست خییلی غصه میخوردم،توی سرچایی که تو نت کردم با نی نی سایت آشنا شدم و با خوندن پیام بچه ها خیلی آرامش میگرفتم، بعدم که شکر خدا نتیجه آمینو خوب بود همش خاطرات زایمان رو میخوندم و از شوقم گریه میکردم، بعد از تولد بچه ام ، تا یک ماه زردی داشت و منم هی ازین دکتر به اون دکتر بودم تا اینکه باز نی نی سایت کمکم کرد و دیدم خیلیا مشکل منو داشتن و دوره اش طی شده و هیچ مشکلی پیش نیومده و آروم شدم، آخرین کمک نی نی سایت هم مال هفته پیش بود که احساس میکردم زتدگی زناشوییم خیلی سرد شده و داریم به جدایی نزدیک میشیم تا اینکه اتفاقی تاپیک ناز کردن و سیاست زنانه رو خوندم و خیییلی ازش درس گرفتم و امیدوار شدم به زندگیم

نی نی سایت مرسی که هستی❤❤❤❤❤❤

یا رب نظر تو برنگردد

نی نی سایت عزیز چه خوب که هستی ،از این که تو رو دارم خیلی خوشحالم ،تو واسه خانما یه جای امن و دنجی ،کاش زودتر از اینا باهات آشنا شده بودم ‌‌‌. ‌. همه دلتنگیامو ناراحتیامو اینجا فراموش میکنم،تواین مدت کم دوستان خیلی خوبی پیدا کردم ،درسته مجازین،ولی حس خوبی بهشون دارم

وقتایی که غمگین ودرمانده ام حرفای دلمو اینجا گفتم ودوستان عزیز درست مثل یه خواهر دلسوز راهنماییم کردن،وقتایی که دلم میگره تا میام اینجا کلی دلم وا میشه... ‌از ته قلبم برای موسس این سایت آرزوی سلامتی دارم چرا که بهترین جای مجازی ست که میشناسم. ‌‌. ‌تولد دوازده سالگیت مبارک.... چه خوب که هستی😘

رومینا ی سابق😎

سلام

من هم اسفند ماه در نی نی سایت ۱۲ ساله میشم 

لذت زیادی داره که جزو قدیمی ترین ها هستم.

مسن بودن فقط توی اینجا خیلی شیرینه

خیلی ناراحتم که بخاطر دوری راه نمیتونم توی جشن تولدت باشم نی نی سایت عزیزم

نی نی سایت همدم تنهایی ها و غربت من بود

وقتی بعد سالها چشم انتظاری باردار شدم و سقط کردم و شونه ای نبود که سر روش بزارم و گریه کنم باز هم به نی نی سایت پناه اوردم و اینجا حرفامو زدم و گریه کردم و دوستای مهربونی که ارومم کردن و بهم امید زندگی دوباره دادن

با کمک خدای مهربون و دوستای مجازیم سرپا شدم و الان مامان دو تا گل پسرم

همخ مادرانه هامو از نی نی سایت یادگرفتم

کسی پیشم نبود تا بچه داری بهم نشون بده اما اینقده از نی نی سایت یادگرفتم که به دیگران یاد دادم

دوستت دارم نی نی سایت

همدم وفادار لحظه های تلخ و شیرین زندگی

موفق و صدساله باشی 

گل پسرام عاشقتونم

عجیب ترین حرفا و موضوعات که شنیدم در نی نی سایت بود 

وقتی هم که وارد سایت میشم گرفتارت میشم به حدی که تا شده تا پنج صبح  گوشی بدست خوابم برده. اینجا تنها جایی که من خیلی دوسش دارم با کلی دوست های مهربون و دلسوز که ادم میتونه راحت حرف بزنه مرسی از اینکه این محیط دورهمی رو برامون فراهم کردی 

💕💕بهترین دوست من تولدت مبارررررک 💕 💕  

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 

نی نی سایت یعنی شریک شدن تو غم دوستای مجازیت.تو شادی هاشون.تو دودِلی هاشون.

خیلیا که اینجا پست میذارن به ته خط رسیدن تو مشکلاتشون و دوستان اینجا مرهم غماشون میشن اگه بخوایم یه سری از بی ادبی هارو سانسور کنیم.

در کل به نظرم نی نی سایت یعنی ؛💛کوله بار تجربه های مختلف💛

تولدت مبارک پیشاپیش💞

اگه دوست داشتید برای خوشبختی و ازدواج عالیم با یه آدم عالی دعا کنید برام🌸💕

از همون روزهای اولی که نی نی سایت تأسیس شد من بعنوان مهمان هر روز و ساعتها در این خونه بودم

در شهر غریب تنها دلخوشی ام اینجا بود

وااااای یادش بخیر سال 85 یا 86 بود  تاپیک بافتنی مامی غزل که عاشق این کاربر بودم  

یادش بخیر خودم درگیر ناباروری بودم  چقدر آرامش بخش بود اینجا 

اما بلاخره بعد از 7 سال مهمان بودن در این سایت سال 92 شدم عضوی کوچک از خونه پر مهر نی نی سایت

و چقدر آینده من رو تغییر داد . روزهایی که با عشق ازش یاد میکنم و کاش کاش کاش بازهم میشد به اون روزها و لحاظات شیرینش برگردم

خلاصه من عاشق این خونه هستم . نی نی سایت عزیزم جشن 120 سالگیت رو ببینی    

اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375

سلام،،دوستم نی نی سایت روبهم معرفی کرد ومن باتلاش فراوون بلاخره تونستم عضوبشم وپابه دنیای زیباوعجیب نی نی سایت بذارم،،باورم نمیشد همچین جاییم وجودداشته باشه دنیایی پراطلاعات،پرهمدردی،پرهمزاد،پرزنان ودخترانی که خیلیها شون شبیه توهستن ،چقدرشبیه من فکرمیکنن وشبیه من حرف میزنن خدایا من چقدرهمدرددارم سربارداری وزایمان اولم خیلی چوب بی تجربگیم روخوردم اما حالادیگه نی نی سایت روداشتم ،دوستان مهربون ودلسوزی داشتم که بی اونکه منو بشناسن دستامو گرفتن وراهنماییم کردن واین دنیای شیرین اینجابودکه بازبهم اراده دادومن باگذروندن بهترین بارداری وزایمان دوباره مامان شدم😍نمیدونم چطوروجودت روشکرگویم وبابت همیشه داشتنت دعاکنم،فکراینکه یک روزنباشی...😭ای رفیق روزهای بی کسیم،همنشین اشکهای شبانه ام،ای مرحم زخم های پنهانم ،ای خواهرم ،ای مادرم،و ای پدرنداشته ام توهمدم تک تک لحظه هایم بودی وبرام خونواده ای شدی که بی ترس ودلهره باتو سخن گفتم وچه دلسوزانه پاسخ گرفتم تولدت مبارک ،امیدوارم همیشه پایدار بمانی ومن عاشقانه درکنارت خواهم بود😘

مرخصی ندارد

حتی وقت استراحت ندارد

حقوق و مزایا ندارد

بیمه ندارد

ترفیع و پست و مقام ندارد

استعفا یا اخراج شدن ندارد

بازنشستگی و از کار افتادگی هم ندارد

با این حال دوست داشتنی‌ ترین شغل دنیاست درکنارتوبودن😍😍

نی نی سایت عزیز سلام

حس خوبی بهت دارم عجیب

درسته بااینکه سایت دیگه مثل قدیم نیست 

الان بعضیا میگن توکه جدیدی