2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

تو نی نی سایت 

از تجربه های دوستان استفاده میکنم 

با خوندن مشکلات بقیه میبینم همدرد زیاد دارم و  ، دنبال نظرات خوب برای رفع مشکلاتم میرم نه انتقام گرفتن 🌻

ممنونم نی نی سایت 👌

تابستان سال 91بود که یک دفعه در اوج بیماری مادر متوجه شدم موجودی در حال رشد در وجودم می باشد روزهای سختی بود بیماری مادر بارداری بدون برنامه ریزی با نی نی سایت تو سرچ گوگل آشنا شدم با کاربری مهرآئین می اومدم اونموقع با مادران فروردین 1392 یک گروه داشتیم کودکم دردرونم بزرگتر میشد مادرم به رحمت خدا رفت و روزهای تنهائی من شروع شد و بعد هم شش ماه مرخصی زایمان در کنار فرزندم و نی نی سایت سپری شد روزهای خوبی رو اینجا گذروندم 

امیدوارم همیشه این سایت باقی بمونه حتی اگه یک روز من دیگه نیام

پسر گلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ني ني سايت زندگيمو متحول كرد و باعث شد نسبت به اطرافيانم مهربان تر باشم و ديگرانو كمتر قضاوت كنم. باعث شد بچه هامو با اعتماد به نفس بيشتري بزرگ كنم و انسانهاي بيشتري رو كه حتي نميبينيمشون دوست داشته باشم... هميشه پشتتيم ني ني سايت... 

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
نی نی سایت یعنی اعتیاد

اعتیاد یعنی نی نی سایت😓😓😓😓 

بهتراز این نتونستم ابراز احساسات کنم😕😕

تا ابراز احساسات بعدی خدایارو نگهدارتان😂😂😂😂😒😒

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

سایتای قبل از تو(نی نی سایت)سوتفاهم بوده دوسم♡

*

کاشکی ک 100ساله شی ن 120ساله شی نه120سال کمه،همیشه زنده باشی

*

#هپی_مپی

علامتم :) 

گیربو$#

کاش کفتر بودم میRiدم به بعضیاتون :/  

نی نی سایت یعنی آزادی بیان .. تو نی نی سایت آدم هرچی تو دلشه که نمیتونه به هرکسی بگه اینجا راحت میگه و کلی همدردی میبینه... 

البته ساز مخالفای پشت پرده هم همیشه هستنا😁😁

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁

نميشم پير در اين سايت زنانه👱🏻‍♀️

يه عالم حرف توشه بي هيچ بهانه🤗

نگو روزي رسد بي تو زمانه😰 

يهو ديدي بمردم توي خانه😴

سرم درد تو دارد لحظه لحظه🤕

از اين عشقم نگم پاهات ميلرزه🤪

يواش و ساكت و آروم نشسته😌

توي دلهاي ما ني ني ميرقصه👶🏼💃🏻

(((همين الان اين شعر رو سرودم واسه ني ني سايت عزيز☺️ البته اول حرف هاي هر مصراع رو كنار هم بزاريد ميشه ني ني سايت )))

می ماند....اینجا....گوشه دلم

یادت را میگویم

نه تصویری از تو نه تپش قلبی و نه اشکی

تنها بیداری یک حس و میماند همینجا گوشه دلم 

تولد نی نی سایت عزیز مبارک واقعا سنگ صبوری برای من

😍😍   دوقلوهای دوستداشتنی من😍😍

نی نی سایت کاش زودتر باهات آشنا میشدم..اگه زودتر آشنا میشدم دیگه دردامو به دوستام و دیگران نمیگفتم اینطوری پیششون کوچیک نمیشدم 

نی نی سایت و نی نی سایتی ها بیشتر میتونستن بهم کمک کنن

نی نی سایت و نی نی سایتی ها دوستون دارم😘😚😘

تولدت مبارک 💚💚💚💚

سایت مستدام🌹🌹🌹🌹🌹

ای نی نی سایت....تو آنی...که توانی...چپانی...جهانی...به تاپیک نهانی...تحت نظر نی نی یار مهربانی..درگیر تو هستند هر پیر و جوانی...آری تو همانی...که در قلب و دل مادران ایرانی میمانی...😃...شعر دروکردم...خوب بیددددد؟؟😅

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕

من زیاد بلد نیستم جمله های ناب بنویسم ولی فقط میدونم از وقتی با نی نی سایت اشنا شدم زندگی مو بیشتر دوست دارم و فهمیدم ادما اونقدری ک نشون میدن بی درد نیستن.

در واقع میتونم بگم نی نی سایت باعث شد قدر زندگیمو بیشتر بدونم😘

ای کاش زودتر باهات اشنا میشدم نی نی سایت عزیزم

تا وقتی دلم گرفته تاپیک بزنم ودوستای گلم دلداریم بدن

وقتی حوصلم سر رفته دورهم جمع بشیم وبخندیم

وقتی سردرگمم راهنماییم کنن وراهکار بدن

دوستای گل نی نی سایتی من

با اینکه گاهی باهم دعوا میکنیم ونظراتمون باهم نمیخونه اما دوستتون دارم

نی نی سایت جاییه که هیچ کس کینه به دل نمیگیره

تو یه تاپیک باهم بحث میکنیم ونظراتمون متفاوته تویه تاپیکه دیگه ازهم دفاع میکنیم

نی نی سایت یه همراه خوب برای منع

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2810