2777
2789

لام وقت همگی بخیر. 

تیم آموزشی مدرسه خودکار در حال یک تحقیق گسترده درباره این هست که چرا بچه ها از مدرسه فراری هستند و این موضوع را ریشه یابی کنیم. در این تاپیک میخواستیم کمی تبادل تجربه بسازیم که چرا بچه ها مدرسه رفتن را دوست ندارند. خوشحال میشیم اگر تچربه ای در اطرافیان خود دارید با ما در این تاپیک به اشتراک بذارید و سوالات زیر رو توش پاسخ بدید؟ 

1- اولین بار کی ( در چه سنی) کودک یا نوجوان اطرافتون از  بی علاقگیش برای رفتن به مدرسه گفت؟

2- چه دلایلی برای این بی علاقگی بیان کرد؟

3- چه راهکارهایی را برای ایجاد علاقه تجربه کردید و ایا جواب گرفتید؟ 

لازم به ذکر است میخواهیم این چالش ها  رو با ریشه های علمی روان شناسی بررسی کنیم. 

چه تاپیک خوبی بالاخره یه چیز پر محتوا تو این سایت دیدیم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

سلام. چه جالبه که تیم شما آمده تو نینی سایت تحقیق میکنه. نه از خود دانش آموزان. 

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پسر من کلاس چهارم از همون اول مشتاق بود هنوزم همینطوری 

به نظرم بستگی به خانواده هم داره من خیلی براش ایجاد انگیزه میکنم 

یا همیشه درباره ی خاطرات مدرسه ام باهاش حرف میزنم و میخندونمش همیشه به حرفاش راجع به مسائل مربوط به مدرسه مشتاقانه گوش میدم و بهش تلقین میکنم که معلم ها وسیله رسیدن به اهداف بزرگتر هستن  باید این مرحله رو به بهتری شکل ممکن بگذرونی تا به مرحله ی بهتری برسی ...

در کل تلقین کردن خیلی تاثیر داره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
سلام. چه جالبه که تیم شما آمده تو نینی سایت تحقیق میکنه. نه از خود دانش آموزان.

سلام وقت شما بخیر ، از راه های دیگه این سوال از دانش آموزان هم پرسیده میشه ولی در بخشی از این تحقیق داریم تلاش میکنیم والدین چه تلاش هایی برای از بین بردن این فاصله انجام داده اند و چقدرش موفق بوده است. 

خودمو به عنوان کسی که پنج سال پیش دانش آموز بود میگماز صبح زود بیدار شدن و رفتن به مدرسه بیزار بودما ...

سلام وقت شما بخیر آیا مثالی از این جو رقابتی میتونید بزنید که ازارتون داده؟

پسر من کلاس چهارم از همون اول مشتاق بود هنوزم همینطوری به نظرم بستگی به خانواده هم داره من خیلی براش ...

سلام خیلی ممنون از تجربه ای که گفتید، خیلی جالب بود، ایا شما مبحثی که مورد علاقه فرزندتون باشه هم باهاش تجربه کردید؟

سلام وقت شما بخیر آیا مثالی از این جو رقابتی میتونید بزنید که ازارتون داده؟

من همیشه جزو نفرات برتر کلاس بودم ، توجه بیشتر معلم ها به کسانی که درسشون بهتر بود باعث میشد بخوام بیشتر درس بخونم ، ولی مواقعی هم که نمیشد و نفر اول نبودم ، عدم توجه و تشویق معلم واقعاً آزارم میداد ، خود خوری میکردم و تا چند روز ناراحت بودم ، ضمن اینکه اصلاً محتوایی که باید میخوندیم و‌جوری که ارزیابی میشد با چیزی که بعداً برای دانشگاه و کنکور بع دردمون خورد زمین تا آسمون فرق داشت ، یعنی صرفاً یه کار بیخودی و تلاش الکی کردیم

سلام وقت شما بخیر ، از راه های دیگه این سوال از دانش آموزان هم پرسیده میشه ولی در بخشی از این تحقیق ...

وقت شما هم بخیر.

موفق باشید. از طرف کدوم نهاد یا موسسه فعالیت میکنید؟

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

بیشتر ببینید
وقت شما هم بخیر.موفق باشید. از طرف کدوم نهاد یا موسسه فعالیت میکنید؟

تیم ما شامل معلم هایی هستند که در یک مدرسه خصوصی اینترنتی فعالیت میکنیم و تلاش می کنیم محتوای آموزشی تولید کنیم.

تیم ما شامل معلم هایی هستند که در یک مدرسه خصوصی اینترنتی فعالیت میکنیم و تلاش می کنیم محتوای آموزشی ...

مدرسه خصوصی اینترنتی چطور هست؟ اولین باره میشنوم.

بیشتر ببینید