2777
2789
سنگل بابامم میخورد قدیما یادمه بوی بدی هم داشت درسته؟میگن سنگ شکنم بری باز باید قرص بخوری آب بخوری ر ...

اره هم طعم بدی داره هم بوی بد

پدرم نه توان بدست اوردنت رو دارم نه توان فراموش کردنت سهم من از تو فقط دلتنگیست...
اگه تنها راه سنگ شکنه برو اما جای خوب بروشوهر دخترخالم که میگفت سخت نبوده براش

دکتر گفت تو حالب گیر کرده راه ادرار رو بسته کلیه ورم کرده گفت اگه دیر به دادش برسی کلیه از دست میدی

پدرم نه توان بدست اوردنت رو دارم نه توان فراموش کردنت سهم من از تو فقط دلتنگیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسی عزیزم خدا کنه دفع بشه با قرص

این قرص یعنی بابامو نجات داد هنوز به جون اون دکتر که اینو داده بود دعا میکنه دکترش مهاجرت کرده 

و اینکه آب خیلی مهمه دکترش گفته بود آبت اگه سالم نباشه هرکاری کنی بی فایدست

الان بابام از چشمه اب میاره واسه خوردن

اگه شرایط نداری دستگاه تصفیه آب بگیر

و قرصو حتما خارجیشو بگیر خیلی سخت گیر میاد باید داروخونه آشنا داشته باشی اما میشه پیدا کرد معجزه میکنه

خوردیش یه بطری آب کن راه برو آب بخور انشاالله که به عمل نرسه

دکتر گفت تو حالب گیر کرده راه ادرار رو بسته کلیه ورم کرده گفت اگه دیر به دادش برسی کلیه از دست میدی

پس به حرفش گوش کن برو سنگ شکن از هیچی نترس الان انقدر علم پیشرفت کرده که اذییت نمیشی

بعدش با مشورت پزشک قرص بگیر بخور 

این قرص یعنی بابامو نجات داد هنوز به جون اون دکتر که اینو داده بود دعا میکنه دکترش مهاجرت کرده و این ...

آب تصفیه داریم حالا فردا برم قرص رو بخرم البته اگه پیدا بشه 

پس به حرفش گوش کن برو سنگ شکن از هیچی نترس الان انقدر علم پیشرفت کرده که اذییت نمیشیبعدش با مشورت پز ...

امیدوارم