2777
2789
عنوان

کیا فیبرم بزرگ دارن و میخوان عمل کنن بیاین اینجا باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 149 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب الهی شکرعمل خوب پیش رفت؟؟ الان گفتن راه بری؟؟ از خودت بگو

اره صبحی سوندمو باز کردن و راه رفتم ظهرم بهم ابگوشت فقط ابشو دادن هنوز شکمم کار نکرده فعلا تا فردا هستم حالت عادی دردم کمه ولی پامیشم درد دارم

دکتر گفت عملت سخت بوده چسبندگی هم داشتی اوناروهم باز کرده یه ژل هم زده برا چسبندگی

منم چسبندگی داشتم ژل زدن و قرص استروژن دادن تا ۱ ماه بخورم

دقیقا شرایطتت مول منه اصلا نکران نباش زود سرپا میشی

من هنوز خونه مامانمم و بردا میرم خونهدخودم

اره صبحی سوندمو باز کردن و راه رفتم ظهرم بهم ابگوشت فقط ابشو دادن هنوز شکمم کار نکرده فعلا تا فردا ه ...

شکمت ممکنه فردا صبح یک فندق کار کنه اصلا نکرا نباش

چون غذا نخوردی روده هات خالیه

من دوشنبه هفته پیش مرخص شدم و چهارشنبه صبح شکمم کار کرد تا امروز ۱۰ بار کار کرده نگران نباش😂فقط کمپوت گلابی و‌اناناس بخور. الو و انجیر تو اب خیس کن هم خودش و‌هم ابش رو بخور . غذاهایی وثل ماهیچه و جوجه و جگر بخور . صبح ناشتا خاک شیری که گذاشتی ۲ تا جوش بزنه رو با اب گرم ناشتا بخور شکمت عالیی کار میکنه

بعد عمل خیلی گشنه ات میشه وقای میری خونه، غذاهای مقوی و ملین بخور اما چیزای باد دار تخور. ۲-۳ روز هم میوه نخور نفخ نکنی

فیرمم هشت سانته زیر قفسه سینم از صبح درد میکنه توهم اینجوری بودی؟

نه قفسه سینم درد نمیکرد

اما من از شبی که عمل کردم تا زمان ترخیص تپش قلب شدید داشتم و یک کوچولو پشت قلبم درد میکرد اما تا ترخیص شدم برطرف شد

فیرمم هشت سانته زیر قفسه سینم از صبح درد میکنه توهم اینجوری بودی؟

شاید بخاطر بیهوشی بوده. به پرستارت بگو‌اما بعید میدونم‌چیز خاصی باشه احتمالا عوارض بیهوشی و مسکنه. راستی پمپ درد گرفتی؟؟