2777
2789

پسر جاریم نزدیک ۳ سالشه بچه منم  یکسال 

بعد  من و جاری و پدرشوهرم اینا تو یک ساختمون هستیم و شام و ناهار اینا باهم ررست میکنیم میخوریم 

امروز جاریم بچم برده بود خونشون 

شنیدم  تو راه پله ک جاریم ب دختر من گفت ایوایی پسر منک نزن نازش کن بعد با صدای ارووووم ب پسرش گفت بزنه بزنش  اونم زد و خندید گفت زدمش جاریم گفت آره ای پررو ( ب بچه من) 

بعد داده بود بچه ۷ ساله دختر منو از پله ها آورد بالا خونمون!!

آنقدری موزی و با سیاسته خداشاهده پایین خونه پدرشوهرم همش پیش اونا قربون صدقه بچم میره یغل میکنه ماچ و موش بوسش میکنه آدم ببینه میگ از بچه خودش بیشتر دوس داره و پدرشوهرم ایناهم بر این باور هستن 

بعد ولی یه ذره چشم دیدن بچه منو نداره و همیشه آدم بده من میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا تو باشی بچه یکساله رو به دیگران نیپاری خدایی نکرده از دستش بیفته میخوای چکار کنی به درک بگذار همه ...

من نمیذاشتم پدرشوهرم خواهرشوهر بزووور بچم دادن بالا خونه جاریم 

چون بچم گریه میکرد میخواست بره پیش پسر اون ایناهم بزور فرستادنش

خب بچتو نفرست تنهایی

عزیز  بچم گریه میکرد میخواست بره پیش پسر اون بعد خواهرشوهرم بزور فرستاد گفتم نده ولش کن پدرشوهرم اینا همشون گفتن بذار بره 

دیگ نفهما نمیدونن این چه سلیطه ای هستش

من نمیذاشتم پدرشوهرم خواهرشوهر بزووور بچم دادن بالا خونه جاریم چون بچم گریه میکرد میخواست بره پیش پس ...

باشه ، مستقیم نگو نبرش ، ولی هرجا بچت رفت خودت هم دنبالش برو . دیگه جلوی رفتن شما رو که نمی تونن بگیرن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من نمیذاشتم پدرشوهرم خواهرشوهر بزووور بچم دادن بالا خونه جاریم چون بچم گریه میکرد میخواست بره پیش پس ...

همین الان یجوری قاطع برخورد کن که بچتو بدون خودت جایی نمی‌فرستی اگه کسی هم بهش برمیخوره بذار بربخوره 

چند بار گریه کنه نفرستیش عادت می‌کنه اما اگه بفرستیش این بساط دائمی میشه بچت آسیب میبینه ترسو و بی اعتماد بنفس میشه شما کار خودتو بکن کار درست اینه تنها نفرستیش مهم نیس کی ناراحت بشه بچه خودت مهمتره

باشه ، مستقیم نگو نبرش ، ولی هرجا بچت رفت خودت هم دنبالش برو . دیگه جلوی رفتن شما رو که نمی تونن بگی ...

ن من اصلا با جاریم باهم حرف نمی زنیم 

بعدشم برادرشوهرم خونه یود نمیشد ک برم 

ولی دفه بعدی خواستن ببرن و پدرشوهرم مث همیشه گف ولش کن بذا ببرنش میگم میبرن بالا میدن دست بچشون ک دختر منو بزنه

ن من اصلا با جاریم باهم حرف نمی زنیم بعدشم برادرشوهرم خونه یود نمیشد ک برم ولی دفه بعدی خواستن ببرن ...

چند سالته 

متاسفانه رُک و بی پرده نظر میدم ، ناراحت نشو 🙏🏻😌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود ❌