2777
2789
عنوان

کیا فیبرم بزرگ دارن و میخوان عمل کنن بیاین اینجا باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 149 پست
بچه داره جاریت؟؟؟

بله دوتا دختر جوون داره چند سال درد کشید تشخيص درست ندادن.یکی دیگه ام فیبروم داره میگه عفونت بفکر نباشی کیست میشه و اگه درمان نکنی فیبروم میشه و باز اگه درمان نکنی بیخیال باشی سرطان الان خودش درگیره مي خواد رحمشو دربیاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله دوتا دختر جوون داره چند سال درد کشید تشخيص درست ندادن.یکی دیگه ام فیبروم داره میگه عفونت بفکر نب ...

خب اگه بچه داره ک رحمشو در بیاره راحت میشه خیالشم راحت میشه فقط اگه حتما دیگه بچه نمیخواد تخمداناش هم دربیاره ک دوباره دچار کیست تخمدان نشه

خب اگه بچه داره ک رحمشو در بیاره راحت میشه خیالشم راحت میشه فقط اگه حتما دیگه بچه نمیخواد تخمداناش ه ...

رحم و تخمدان باهمن تا جای که من میدونم دکترا درمیارن اون سه تا داره منتظره چهل سالش بشه عمل میکنه

رحم و تخمدان باهمن تا جای که من میدونم دکترا درمیارن اون سه تا داره منتظره چهل سالش بشه عمل میکنه

اره ولی بعضی از دکترا تخمدانو جا میذارن برا کسایی ک میخوان با رحم اجاره ای بچه دار بشن

من همین شنبه عمل باز کردم هر سوالی داری بپرس

سلام عزیزم میشه از عملت تعریف کنی بگی بیهوش بودی یا بی حسی چندساعت طول کشید بعداز عمل درد داشتی خونریزی چی زیاد بود بعد از عمل یا نه کلا همه رو بگی ممنونت میشم

سلام عزیزم میشه از عملت تعریف کنی بگی بیهوش بودی یا بی حسی چندساعت طول کشید بعداز عمل درد داشتی خونر ...

من بیهوشی کامل بودم دقیقا ۸ رفت تو اتاق عمل که فوری بیهوشم کردن و تا ۱۰/۵ طول کشید عملم. حدود ۱۲ اومدم بخش . تو ریکاوری بیدار شدم و گفتم درد دارم و پمپ درد میخوام و بهم وقل کردن و تقریبا یک ربع طول کشی تا اثز کرد و تقریبا ۲۴ ساعت این پمپ باهاته. حتما حتما این پمپ رو بگیرین که باعث میشه اصلا درد نداشته باشین. خونریری بعد عمل هم کم کم میامد مثل یک پریود خیلیییی سبک. البته من روز اخر تاریخ پریود خودم بود که پریود شدم یعنی از حالاتم میفهمم اما اسنم سبکه و اصلا مثل روزهای قبلم که فیبروم دارم نیست. 

۲۴ ساعت اب بهم ندادن و فردای عمل ساعت ۹ فقط چای و عسل.

ظهر فقط اب ماهیچه خالییی یک اب ساده که مزه گوشت میداد همین و فقط میتونستم مایعات بخورم. از عصز هم کمپوت کلابی یکم خوردم و شام هم باز همون اب ساده گوشت.ساعت ۹ شب به پرستار گفتم گشنمه دارم میمیرم زنگ زدن دکترم گفت اگه گشنه است یکم مرغ بهش بدین. اندازه یک گردو مرغ و ۲ تکه هویج خوردم اما هنوز بوی غذا ازارم میداد. فردا صبحش واسم صبحونه اوردن و بسیار اشتها داشتم و ناهارم جوجه که کلا به غذا افتادم و ساعت ۳ هم ترخیص. بخیه من جذبیه و شنبه باید برم دکتر ببینه

الان که خونه ام درد خیلیییی جزیی اونم موقع پا شدن و فقط دارو سفالکسین و استانینوفن و استزوژن بهم داد تا شنبه که ویزیتم کنه.

کار کردن شکم بعد  عمل خیلی مهمه چون حرکات روده کند میشه و مال من فقط خیلی کم‌ دفع داشتم و همش راه میرم تا عادی بشم.

راه رفتن فردای عمل خیلی مهمه چون سر ظهر گاز معده مه دلیلش بیهوشی هست میاد سراغت و اگه راه نری حس میکنی یک بچه تو دلته و داره به بخیه هات لگد میزنه

اولش سخته راه رفتن اما بعدش خودت میتونی به تنهایی از رپی تخت بلند بشی و راه بری

الان که خونه ام درد خیلیییی جزیی اونم موقع پا شدن و فقط دارو سفالکسین و استانینوفن و استزوژن بهم داد ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی پمپ درد داشتی نفخ نکردی چون میگن نفخ میاره؟ چندساعت بعداز عمل اومد از تخت بلدت کردن ک راه بری؟

مرسی عزیزم ک جواب دادی پمپ درد داشتی نفخ نکردی چون میگن نفخ میاره؟ چندساعت بعداز عمل اومد از تخت بلد ...

نه پمپ ربطی به نفخ نداره

فردای صبح عمل که بهت اب و عسل میدن کم کم میگن راه برو چون گاز معده خودش اذیتت میکنه و بناچار خودت مجبوری راه بری