2777
2789
عنوان

دختری که❕🕋

294 بازدید | 28 پست

دختری که اسلامیه و پیرو خط امام زمانه

خدا پشت و پناهشه و هواشو داره

وکیل پایه یک دادگستریه و دفتر داره

استاد دانشگاست رشته حقوق

زبان بلده و تدریس میکنه

دکترای حقوق جزا داره

خونه خریده

ماشین خریده

مستقله

دیدگاهتون و دیدتون نسبت به این دختر چیه؟چجوری دختری میبینیش؟

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻

دختریه که ا‌گه پسر بودم میگرفتمش صدرصد 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پیرو امام زمان بود ازدواج میکرد...

یه زمانی یه دختر میاد به امام صادق میگه من اینجوریم و من برترم اما ازدواج نمیخوام 

امام زمان میگه اگه ازدواج بد بود حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ازدواج نمیکرد ...اگه پیرو هستی ازدواج کن و تشکیل خانواده بده

❤❤❤

اعتماد به نفس و عزت نفس نداره

مدام فکر میکنه تو دید بقیه چطوریه شایدم با این اوصاف هنوز حس ناکافی بودن داره

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. "یک‌روزی‌ملت‌ما‌آزاد‌میشود‌و‌این‌روز‌دور نیست فرهنگ‌همیشه‌غالب‌میشه‌بر‌زور‌ستم‌وقلدری!فرهنگ‌ایران‌هزاران‌سال‌غالب‌شده،برچنگیز‌مغول‌غالب‌شده،‌این‌ها‌چه‌کسی‌هستند‌که‌فرهنگ‌ایران‌برآنهاغالب‌نشود؟"

بیشتر ببینید

کیا میان 40  تا زیارت عاشورا بخونیم برای شهید نوید صفری ؟ نفری هر چندتا که تونستید 

یکیش ربع ساعت میشه 40 نفر باشیم ثواب 40زیارت عاشورا گیرمون میاد 

3 تاش مونده فقط 

خودشون گفتند کمکون میکنند نشد در اخرت برامون جبران میکنن

وقتش تا امشب هست 

نیتمون  اول برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان و شفا گرفتن بیمار ها و حل مشکلات مردم جامعه و ازدواج اسان جوان ها قبولی کنکوری ها در دانشگاهی که به صلاحشونه 

و بعد به هر نیتی که دارید به همراه سلامتی خودمون و عزیزانمون و دفع بلا از خودمون و خانواده هامون داریم و به نیت مشکلات افراد شرکت کننده در تاپیک 

التماس دعا مهربونا 

شما چندتا زیارت عاشورا میخونید ؟

لطفا اگر کسیو میشناسید تگ کنید تا 40 تا زیارت عاشورا بشه 

ان شالله حاجت روا شیم 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بیشتر ببینید
کیا میان 40 تا زیارت عاشورا بخونیم برای شهید نوید صفری ؟ نفری هر چندتا که تونستید یکیش ربع ساعت میش ...

چه کار قشنگی عزیزم خدا خیرت بده🥲🦋✨

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻