2777
2789
عنوان

چقدر دلم پول میخواااااد

54 بازدید | 4 پست

۱۰ میلیون داشتما

سه تومنش رو میرفتم یه مانتوی خوشگل و یه کیف دوشی شیک و یه صندل خونگی و روسری میخریدم 

بعد میرفتم یه دستبند نقره میخریدم خیلی دستبند دوس دارم 

واسه خودم ماگ میخریدم 😍 دو سه تا رژلب خوشرنگ و تی شرت و شلوارک 

نمیدونم اکسسوری های خوشگل میگرفتم 

واسه مامانمم یه کفش و کیف و روسری و مانتو اینا میخریدم 

✨ #کسب_درآمد از سایت مینی گلد (بمناسبت روز پدر)

🔥 فقط امروز 🔥

🎁 بابت ثبت‌نام 5 سوت طلا هدیه بگیرید

👈🏻 نیاز به وارد کردن نام و نام‌خانوادگی و تاریخ تولد و کد ملی و شماره کارت بانکی (جهت برداشت مبالغ) داره

(شماره‌ی ثبت‌نامی باید به اسم خودتون باشه)

ورود به سایت مینی گلد👇

https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-wevli

👈🏻 از قسمت فروش طلای دریافتی خودتون رو بفروشین و بعد در قسمت تسویه ریالی برداشت خودتون رو ثبت کنین

بدون زدن رفرال سایت بهتون هدیه نمیده‼️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امروز برنامه معتبر طلاین که از بازار و مایکت قابل دانلوده مناسبت روز پدر9سوت طلا معادل۵۰هزار هدیه میده  و به ازای هر دعوتی 9سوت ددیگه بهتون اضافه میشه،بدون کد معرف هدیه نمیده حتما بزنید ثبت نامشم خیلی سریع و راحته،چهار نفر بیاری میشه۲۰۰

کد⭐️   PMDRRZ

امروز برنامه معتبر طلاین که از بازار و مایکت قابل دانلوده مناسبت روز پدر9سوت طلا معادل۵۰هزار هدیه میده  و به ازای هر دعوتی 9سوت ددیگه بهتون اضافه میشه،بدون کد معرف هدیه نمیده حتما بزنید ثبت نامشم خیلی سریع و راحته

کد⭐️   PMDRRZ