2777
2789
عنوان

خواستگار

362 بازدید | 32 پست

بچه ها تاپیک قبلیم گفته بودم من ۲۶سالمه،خاستگارم۳۸سالشه دکترای مکانیک داره فیش حقوقی ۳۰میلیون،عسلویه کار میکنه،۲هفته سرکار،۲هفته مرخصی،هردومون شمال زندگی می‌کنیم ولی محل کارش جنوب میشه،هنوز ندیدمش،دیشب داشتم فکر میکردم به همه اینا،یهویی عطسه زدم،یکم بعدش هم خواهرم عطسه زد(توی قرآن به نشانه صبر کردن امده)بشدت اعتقاد داره مادرم،و گفتش میگم نه،شرایطش اوکیه ولی ۱۳سال بزرگتره و این برنامه کاریش منو اذیت میکنه،فکرم مشغول میشه،تنهایی و ی جاهایی نیازه همسرت باشه،ی مشکلی پیش میاد و اینحرفا،نمیدونم چیکارکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجای قرآن اومده عطسه یعنی صبر؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

ای بابا💔خب همون ۳۰ خوبه؟ خواستگار بالای ۳۲ ساله به نظرم زیاده

۳۰تا۳۵ دردش خوردنیه،ولی ۳۸ خیلیه،الان که من اینجوری گفتم ،مامانم گفته میگه نه،ولی باز به دلم هستش چون موقعیت مالی و کاریش سوادش و آدم خوبیه،منتهی سنش

کلا دختری هستم که هیچوقت واسه ازدواح نمیرم رابطه های مختلف تجربه کنم میزارم خانوادم ی مورد خوب پیدا کنن البته معرف داریم،بعد به دلم بشینه اوکی بدم.