2777
2789
عنوان

لطفا خانمای چندسال تجربه زندگی مشترک دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 62 پست
بیخیال بابا بزاریکشه شوهرمنم سیگار میکشه اوایل ناراحت میشدم الان میگم دندونای خودش میپوسه از قیافه م ...

نمیتونم بیخیال باشم چون دوسش دارم همونجوری من بحرفشم دلم میخواد اونم بحرفم باشه 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر من اینه با قهر و آشتی ب جایی نمیرسی برو پیش مشاوره تا بتونی درست رفتار کنی این کارش واسه بچه ها ...

مشاوره در دسترس نیست جلو ما که نمیزاره بیرون سرکار میزاره 

توک قهر کنی نکنی کار خودشو میکنه پس محیط خونه متشنج نکن بزار هرکاری میخواد بکنه

نمیتونم باورت میشه پنج ساله هرشب باغصه میخوابم اصلا متوجه میشم اینکارکرده روح وروانم بهم میریزه بدجور حساس شدم

خب اگ اسیب زا نیست چرا انقدر گارد داریکه مخفی کنه بعد شاکی بشی؟

ی جور انرژی زا سرکار میزارن میگن انرژیت زیادمیشه چمدونم بخدا

فقط میدونم سرطان زاست دندونات داغون میکنه ازریخت وقیافه میفتی خودش که درک نمیکنه غم وغصه ش برامنه

باید علتش ریشه یابی بشه مشاوره زوجی میتونه کمکتون کنه

علتش اینه واسه دوربریاش عادیه اوناجلوزناشون میزارن ولی من نمیتونم تحمل کنم چون وقت ازدواجمون گفت من نمیزارم من اینکاره نیستم دروغ گفت بهم

خیلی شرایط سختیه. بگو بخاطر دخترمون ترک کن. احتمال داره رفته رفته بیشتر بشه.چون مغزش رفته رفته دز بالاتر میخواد. نه تنها برای خودش خوب نیست برای آینده ی دخترتون هم خوب نیست. نمیشه انکار کرد ربطی به دخترتون نداره.

بنظرم حق داری

این دفعه آشتی نمیکنم یعنی اون ماده کوفتی ازمن ارزشش بیشتره من هیچ بدی درحقش نمیکنم ولی سالی یکی دوبار بخاطرهمین زهرماری قهرمیکنم اونم بعدچندروز خرم میکنه ولی این دفعه خرنمیشم