2777
2789

سلام خانما شوهرم یکاری میکنه (مثلا سیگارمیکشه) توهمین مایع ها اعتیاد آورنیست نمیخوام اینجا اسمشوببرم چون همه میان میپرسن چیه حوصله ج دادن ندارم خب

بعد این مثلاسیگارکشیدن یواشکی طوری من نفهمم انجام میده چندین باره‌ی بحث ودعوا قول داد بازتکرار نکنه ولی بازچندشب قبل متوجه شدم وبهش پیام دادم حلالت نمیکنم اینقدر زجرم میدی دیگه ج نداد فرداش رفت سرکار اومد قهربود منم قهرم حالا بخاطری بچهامون اذیت نشن سرسفره میاد کنارمون میشینه میخوابه ولی باهم حرفی نمیزنیم مطمئنم تامن چیزی نگم همینجور ادامه میده بنظرتون من همینجور ادامه بدم قهر ؟؟

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که اومدی اینجا مطرح کردی یعنی دلت نمیخواد قهر بمونی...باهاش حرف بزن و ناراحتیت رو شفاف و محترمانه بیان کن قهر کار بچه هاس و نفرین هم کار پیرزن هاست...حرف تو هم خوب نبود که گفتی حلالت نمیکنم

همین که اومدی اینجا مطرح کردی یعنی دلت نمیخواد قهر بمونی...باهاش حرف بزن و ناراحتیت رو شفاف و محترما ...

آخه ده ساله ازدواج کردیم پنج ساله متوجه شدم ناس زهرماری میزاره بیزارم بخدا ازاین ماده هرچی میگم هرکارمیکنم بازکارخودشومیکنه

اگه مقدارش کم هست ،خودت رو به ندیدن بزنبا قهر ودعوای تو کنار نمیزاره

براخودش ضرر داره دندوناش داغون شدن سرطان زاست من بخاطر خودش میگم واقعا خسته شدم نمیدونم چکارکنم دیگه بزاره کنار