2777
2789

دیشب خواب اکسمو میدیدم یه اخلاقی هم دارم تو خواب خیلی واضح حرف میزنم حالا میترسم شوهرم فهمیده باشه چون چند روزه صبحا میگه دیشب حرف میزدی و اینو میگفتی اما امروز هیچی نگفت

وای خدایا ینی فهمیده؟ آخه جرا خواب اون لعنتیو باید ببینم😐😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسر منم تو خواب حرف میزنه و چیزای مهم رو میگه

من خیلی واضح حرفم میزنم همش تو خواب اسم اکسمو میگفتم حالا میترسم گفته باشم حسین شوهرمم هیچی نگفت صبح زود رفت بیرون حس میکنم حرف زدم 

قبل شوهرم قرار بود با اون قرار ازدواج گذاشته بودیم نشد 😐آخه چرا باید خوابشو ببینم 

من خیلی واضح حرفم میزنم همش تو خواب اسم اکسمو میگفتم حالا میترسم گفته باشم حسین شوهرمم هیچی نگفت صبح ...

اگه گفت بگو خواب دیدم اسم بچمونو حسین گذاشتم و اونو صدا میکردم 

ینی باور میکنه؟ من کامل تو خواب توضیح میدم جمله میگم خدا کنه سوتی نداده باشم🥲

شوهرت که اصلا اگه گفته باشی هم به روت نمیاره ممکنه دلخور بشه و باهات حرف نزنه ولی اگه بروت بیاره فکر می‌کنه پررو میشی و روت به روش باز میشه 

ینی باور میکنه؟ من کامل تو خواب توضیح میدم جمله میگم خدا کنه سوتی نداده باشم🥲

من تازه ازدواج کرده بودم قبل ازدواجم شخص دیگه ای دوست داشتم که خدا نخاست قسمت نشد اوایل ازدواجم کاملا تو خواب همه چیو فک کنم گفته بودم چون بعد اون شوهرم اون شخصو میبینه انگار جن دیده 😂

همسر منم تو خواب حرف میزنه و چیزای مهم رو میگه

😆وای بیچاره همسرت

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید
شوهرت که اصلا اگه گفته باشی هم به روت نمیاره ممکنه دلخور بشه و باهات حرف نزنه ولی اگه بروت بیاره فکر ...

آره موافقم همین هیچی نگفت مشخصه سوتی دادم چون هر روز میگفت تو خواب اینو گفتی اونو گفتی اما امروز هیچی نگفت 😐ای خدا خیلی بده تو خواب حرف میزنم بخدا خوبه باز غیر خونمون جایی نمیخوابم وگرنه قشنگ همه پامو میگفتم😂😂وایی یه سوتی هایی دادم همش میخوام یادم بره

سرصبح حالم بهم خورد،شوهرداری اکسم دارییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ex ب معنای قبلی ست

مثلا Ex husband یعنی شوهر قدیمی 

چ ربطی داره ex ب الانش؟🤭🤭🤭

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.