2777
2789
عنوان

از خدا خیلی دلم گرفته

152 بازدید | 25 پست

انگار کلا نمیبینه منو 

اگه نمیشنوه صدامو 

تو حال خیلی بدی ام 

بنده هاشو فرستاده که سوهان روحم شن 

خودشم بهم گوش نمیده 

چکار کنم صدامو بشنوه ؟ 

چکار کنم زجه ها و گریه هامو ببینه ؟ 

با این همه عذاب چکار کنم 

چرا اینهمه عذاب گذاشت تو سرنوشتم؟ 

بخدا خسته ا م

بخدا نمیکشم 

بریدم 

نمیتونم تعریف کنم .. 

شما اگه چله ای چیزی میدونین بگین من بگیرم 

بماند که چندین چله مختلف گرفتم ..

نمیدونم این همه دعا و زجه 

نتیجه اش کی میبینم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل توام خلاص بگم مت همه میگن واقعا زیبای حقم این نیست اون وقت اونای که قیاف شون معمولی خدای شان ...

خوشگلی اصلا ملاک خوشبخت شدن نیست 

منم میگن خوشگلی 

اونی برده که شانس داره 

خدا همه بنده هاشو میبینه فقط شاید وقتش نرسیده خدا همیشه لحظه آخر معجزه میکنه مطمئن باش انشالله به زودی مشکلاتت حل بشه و بیای بگی معجزه دیدم 

فقط نمازبخون چون واقعا آرامش داره و بعد نماز خالصانه و راحت با خدا حرف بزن 

من همیشه میگم چهار طرف آدم دیوار بتنی باشه خدا لحظه آخر نورشو از شکاف دیوار به زور میفرسته داخل پس بهش ایمان قلبی داشته باش من اینو خودم تجربه داشتم 

چشم....

ایمان داشته باش همه چیز در وقت و زمان خودش اتفاق میوفته فقط بگو خدا من به خودت ایمان دارم همه چیزو سپردم به خودت من خیلی عجول بودم ولی از وقتی اینطوری میگم صبور شدم و خداروشکر حالم بهتره انشالله به زودی به خواسته هات برسی 

ایمان داشته باش همه چیز در وقت و زمان خودش اتفاق میوفته فقط بگو خدا من به خودت ایمان دارم همه چیزو س ...

۶ سال پیش .. زندگی منو برد لب چشمه .. تشنه برگردوندم 

و بزرگترا از چاله منو بردن تو چاه .. 

چن ساله که خود واقعیم نیستم 

همش نقش بازی کردم تا عادت کنم .. 

دیگه نمیکشم .. نماز شب میخونم.. 

آرامش پیدا میکنم .. ولی وقتی میبینم 

از همه طرف قفلم و هیچکس .. تاکید می‌کنم 

هیچکس هیچ احدی .. پشتم نیست ..

بی پناه تر از قبل برمیگردم پیش خودش دوباره .. 

من خیلی خیلی آدم آرومی بودم .. الان بیا ببین چجوری ام ..

۶ ساله دارم عذاب میکشم .... بس نیست؟ 

۶ سال پیش .. زندگی منو برد لب چشمه .. تشنه برگردوندم و بزرگترا از چاله منو بردن تو چاه .. چن ساله که ...

آدما رو میخوای چیکار تا وقتی که خدا پشتت هست از هیچ اتفاقی نگران نباش ببین منم دقیقا عین خودت ۵ سال پیش رسیدم ته خط ولی وقتی به این حرف که میگه خدا خودش هواسش بهت هست و همه چیزو سروقت خودش سرراهت میزاره ایمان پیداکردم دیگه برام مهم نیست آدما چیکارمیکنم از هیچکس انتظاری ندارم دیگه فقط خدا دلت که میگیره یه چیزی درست کن ببر خانه سالمندان ببر جلو امامزاده نمیدونم یه دونه شکلات بعدش میای خونه میبینی چقد اروم شدی بعضی وقتا خدا منتظره توم یه قدمی برداری دل یکی رو شاد کنی بخدا خیلی تاثیر داره خانه سالمندان یا مرکز کودکان بی سرپرست 

طولانی شد ببخش ولی فقط خواستم بهت بگم تنها تو نیستی که این حالو داری ❤️

توی نمازمم حتما برات دعا میخونم انشاله بیای بگی معجزه شد کار خدا سورپرایز کردنه همیشه بهترینو برات پ ...

قزبونت برم من دستت درد نکنه اشکم در اومد مرسی ازت ان شاءالله ♥︎♥︎♥︎♥︎ ان شاءالله شما هم به حاجاتت برسی ♥︎♥︎