2777
2789
عنوان

از خدا خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی جان ؛ استغفار راه کار شماست. تو نت سرچ کن استغفار حصرت علی یا استغفار ۳۰۰۰۰ تایی و انجام بده. یه ...

منظرتون استغفار ۷۰ بندی امام علی (ع) ؟ 

اونم خوندم ولی چشم بازم میخونم ..آره خیلی شنیدم ک ذکر استغفار خوبه .. مرسی ازت ♥︎

@ssssjjjj سلام عزیزم یه خوابی دیدم .. میشه تعریف کنم براتون برام تعبیر کنین؟

سلام عزیز دلم بگو 

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
بیشتر ببینید
سلام عزیز دلم بگو

مرسی عزیزم 

پریشب خواب دیده بودم که 

تو حیاط یه حرمم فک کنم مشهد بود

فقط تو حیاطش بودم کلا

من و خاهرم و دخترم

بعد پسردایی ام که دو تو بچه داره و متاهله اومد سمتمون گفتم شما هم اومدین اینجا ؟ گف آره دستش یه تیکه ویفر بود که انگار یکم ازش رو خودش خورده بود اصرار کرده بود ک شما هم بردارین من یه تیکه گرفتم به دخترم هم دادم خاهرمم گرفت 

پرسیدم نذری(انقد اصرار داشت)گفتم اوهوم 

بعد مشغول خوردن بودیم دخترم دستمو ول کرد 

سه چهار قدم رف دورتر که رفتم گرفتمش😅

و شب قبلش هم خواب دیده بودم که 

مادرم داره برام شال انتخاب میکنه 

یه شال زرشکی که روش نگین اینا داشت 

و البته چون تو بیداری به پول فک میکردم 

بااینکه خوشم اومده بود از شال 

بخاطر پول گفتم نه نمیخوام

ولی فکر میکنم مامانم برام گرفتش 

ولی واقعا یادم نیس شایدم قصد کرده بود ک بخره برام