همسایه خالم یه زن معتاده به شیشه است که هر روز کتک کاری دارن خونشون و کلانتری میاد زود به زود و وضعش خیلی خرابه.الان زایمان کرده دو تا پسر دوقلوی خیییلی خوشگل و سفید و چشم آبی و آروم دنیا آورده.در حالی که خودش و شوهرش سیاهن...مگه نمیگن کسی که معتاد باشه،شرایط روحی بد داشته باشه بچش ضعیف و فلان میشه؟خداروشکر مثل دسته گلن🫠چطور ممکنه؟؟؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم من کسی و. میشناسم زن و شوهر جفت شیشه مصرف میکردن بچه به دنیا اومد، سالم و باهوش
اما تو سن 14 سالگی دچار صرع شد، یعنی بیماری غش، الان دارو مصرف میکنه
نمیدونم ربط به اعتیاد پدر و مادر داشت یا نه
ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
خب بگو خدایا شکرت ناراحتی که خوشگلن سالمن؟؟؟نفهمیدم
وات د فاز؟؟؟😂نوشتم خداروشکر خوشگلن.میگم پس چرا عمرم رو هدر کردم تو رشته پزشکی و چرت و پرت خوندم وقتی همشششش مثال نقض داریم میبینیم.کل کتابای پزشکی زیر سوال رفته