2777
2789
عنوان

شوهرم توی بیمارستان ولم کرد و رفت

623 بازدید | 56 پست

خیلی خیلی حال بدی داشتم

نفسم اصلا بالا نمیومد و توی تب هم میسوختم 

پرستار ولم کرد و رفت اونم گفت من برم دارو هارو بگیرم که سریع بزنی و بریم

اصلا حال من براش اهمیتی نداشت 

وقتی تنهام گذاشتن تنگی نفسم بیشتر شد و فقط ناله میکردم و میگفتم کمک

وقتی اومد بهش گفتم خیلی نامردی که مثل همیشه تنهام گذاشتی و دیگه خیلی چیزا بهش گفتم خیلی حال بدی داشتم😔😔😔

اونم داروهارو پرت کرد و گفت بمن ربطی نداره به ننه بابات بگو بیان جمعت کنن😭😭😭😭

بعدش زنگ زد به بابام که برو‌ بیمارستان من دارم از پیش فلانی میرم😭😭😭😭

بابام بنده خدا اومد ولی آبروم رفت تو بیمارستان پرستارها آشنا که اینجوری ولم کرد رفت😭😭😭

اگر بدونید من تو زندگی برای این چکارها کردم و چجوری هواشو داشتم اونوقت این سر یه مریضی سطحی باهام اینجوری کرد انقد گریه کردم که چشمام باز نمیشه 

فقط پیام دادم من دیگه باهات کاری ندارم و اگر تخم پدرتی بیا اینجا دیدار به قیامت

اونم گفت منم دیگه کسی به نام تو نمیشناسم برو گمشو

بچه ها قلبم داره وایمیسته 

فکر نمیکردم زندگیم اینجوری بپاشه الکی و مفتی😭😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدبخت رفته دارم گرفته دیگه چیکار میکرد 😢

اونم دلش پر شده از اینکه تشکر کنی بهش اینجوری گفتی 😐

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫