2777
2789
عنوان

تهرانیای عزیز لطف میکنید بیاید

69 بازدید | 16 پست

سلام حالتون چطوره

من نامزدم نظامیه الان موقعیت شغلی بهتری براش توی تهران پیشنهاد شده الان شهرستانه.

ما کرمانشاهیم الآن ،شما نظرتون چیه؟

درضمن ما میخوایم بعدا شغل دوم راه بندازیم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسر منم نظامیه و شغل دوم هم دارهیعنی نامزدتون میخواد در کنارش شغل دوم بگیره؟

بله درکنارش 

خودش رشته ی دانشگاهیش برقه ،یا یه شغل مرتبت با برق یا کهرگاه کابینت و مبلو نجاری یا ...

بله درکنارش خودش رشته ی دانشگاهیش برقه ،یا یه شغل مرتبت با برق یا کهرگاه کابینت و مبلو نجاری یا ...

خوبه عزیزم الان همسر منم همینه شغل دوم هم داره و خداروشکر راضیم اینایی که گفتی هم خوبه در امد دارن

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

بسلامتی عزیزم بنظرت بیایم پیشرفت میکنیم؟خوبه؟ اگه بیام توصیت چیه

ببین عزیزم به نظر من اول باید بگردین دنبال خونه اگر شرایطشو دارین بخرین چون اجاره کنید واقعا هیچی براتون توی زندگی نمیمونه اگر بخرین بهتره یعنی کلا یه روز وقت بزارین که بیاین خونه اینا ببینید یا توی دیوار ببینید ولی خب تهران ۱۰۰٪ موقعیت برای پیشرفت و کار خیلی بیشتره همسر من هم خیلی همکار داره از کرمانشاه اونجوری که تعریف میکنه همشون متاهل هستن شغل دوم دارن میگه میتونن خرج خونه زندگی بدن

همسر شما هم نیروانتظامی هستن؟

ببین عزیزم به نظر من اول باید بگردین دنبال خونه اگر شرایطشو دارین بخرین چون اجاره کنید واقعا هیچی بر ...

بله 

ما حتما خونه میخریم صد در صد ،احتمالا چیتگر بگیریم دیوارو که نگاه کردیم 

بله ،زنده باشن

نه س.پاه 

ارتقا شغلی گرفت گفتن بیا تهران جای بالاتر ،اونم دو دل بود بره یا نه 

بله ما حتما خونه میخریم صد در صد ،احتمالا چیتگر بگیریم دیوارو که نگاه کردیم بله ،زنده باشننه س.پاه ا ...

اره عزیزم طرف چیتگر هم عالیه واقعا

سلامت باشید گلم

خب اگر ارتقا گرفته بیاین چون گفتین شغل دوم میخواد بره توی تهران میتونه این پیشرفت داشته باشه اهان عزیزم س.پاه همسر من نیروانتظامی