2777
2789
عنوان

یه خانوم بالای 25 سال ترجیحا چه دستاوردهایی میتونه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه دکترای فیزیک توی مدرسه تدریس میکنه؟ اصن کی وقت کرد توی این سن هم به شوهر و بچه برسه هم دکترا هم ...

اره چرا نکنه؟

من معلم هایی ک داشتم اکثرا هم شوهر داشتن هم دکترا 

شوهر مانع درس خوندن نیس ک

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

میشه راهشم بگی؟این پولا رو فقط از دکتر بازی میشه در آورد😁😁😅😅🤭

عزیزم یه تینجیر مدرسه ای هسن

به عنوان یه نوجوان میگم ادم تو این سن 

حس میکنه در آینده قله ای نخواهند موند که فتح نکته بیشترش نشات میگیره از کلیپ های اینستاگرام انگیزشی/:

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

اره چرا نکنه؟من معلم هایی ک داشتم اکثرا هم شوهر داشتن هم دکترا شوهر مانع درس خوندن نیس ک

توی ۲۵ سالگی نهایتا بشه ارشد گرفت کسی هم که قصدش معلم شدنه دکترا نمیخونه اونی هم که توی سن کم دکترا داره تمام وقتش پای درس بود درگیر پول دراوردن و شوهر و بچه نبود

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
خوش به حالشون هنوز سختیا دهن شون رو سرویس نکرده میتونن رویایی فکر کنن

میدونی چرا؟ چون ۲۵ سالگی به نظرشون سن بالاییه و فکر میکنن خیلی کارا میشه کرد درصورتی که هیچ کاری نمیشه کرد و فرصت زیادی نیست

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
توی ۲۵ سالگی نهایتا بشه ارشد گرفت کسی هم که قصدش معلم شدنه دکترا نمیخونه اونی هم که توی سن کم دکترا ...

دبیر فیزیک پارسالم بودن و شرایط شونو توضیح دادن 

بعدم من نگفتم مطمئنم ک خودش گوشی خوب و ماشین خوبشو خودش خریده ممکنه شوهر پولدار هم اینجا دخیل باشه درضمن بچه رو نمیشه به مامان بزرگی پرستاری چیزی سپرد؟

معلم ریاضی و زیستم هم دکترا دارن صرفا ربطی به اینکه میخاستم معلم بشن نداره

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

عزیزم یه تینجیر مدرسه ای هسنبه عنوان یه نوجوان میگم ادم تو این سن حس میکنه در آینده قله ای نخواهند م ...

من همیشه گفتم،ما میتوانیم(فقط حرف بزنیم)

البته اونی که آخرین بار این حرفو زد،الان پیش خداست