2777
2789

ما باهم دوستیم این ادم اختیار همه چیمو گرفته

اجازه بیرون رفتنم و همه چیم افتاده باهاش.نمیزاره کاری کنم. رو همه اکانتام میاد گوشبمو چک میکنه وقتیم بهش میگم چرا میگ چون ازت دیدم(از گذشتم یسری چیزا فهمیده)

حالا منم اوضاع مالیم خیلی بده پول ی ساندویچم فعلا ندارم

بنظرتون بهش بگم بهم پول بده؟وضع مالیشم خوبه کار میکنه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم واقعا 😩چرا همچین اجازه ای بش دادی

خودمم نمیدونم واقعا

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

پول ازش خواستن رو نمیدونم 

ولی این وضع رو نمیتونی مدت زیادی تحمل کنی، هرچقدر هم دوسش داشته باشی آخرش خسته میشی و شااااید بی حس نسبت بهش

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

پول ازش خواستن رو نمیدونم ولی این وضع رو نمیتونی مدت زیادی تحمل کنی، هرچقدر هم دوسش داشته باشی آخرش ...

اره راستش صورتم از جون افتاده بهم ریختم اینقد استرس دارم وقتی میگه کجایی میگم خونه تا عکس نگیرم نرم تصویری باور نمیکنه

من تو خانواده ازادی ام بزرگ شدم اینطوری خیلی اذیتم

حالا میگم ک داره اذیتم میکنه منم یکم ازش بکشم بیرون بعد ولش کنم

اره راستش صورتم از جون افتاده بهم ریختم اینقد استرس دارم وقتی میگه کجایی میگم خونه تا عکس نگیرم نرم ...

هر آدم نرمالی از این شرایط اذیت میشه واقعا

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

هر آدم نرمالی از این شرایط اذیت میشه واقعا

تازه میگ ازدواج

راستشو بخوام بگم تنهاچیزی ک نگهم داشته پولشه ی خاتواده خیییلی پولدار داره ک میتونی تااخر عمر تامین باشی

منم خیلی فقیر بزرگ شدم

برو دنبال کار و درس تا کی خرجتون را این و اون بدن زشته ب قرآن. اصلا چطوری روتون میشه

درس میخونم عزیزم

تازه میگ ازدواجراستشو بخوام بگم تنهاچیزی ک نگهم داشته پولشه ی خاتواده خیییلی پولدار داره ک میتونی تا ...

پولش بخوره تو سرش

این دیوانه ت می‌کنه به خدا 

ولش کن

خب اینجوری پیش بری ، حالا خداروشکر پول داره توی تيمارستان بستریت کنه ، شایدم مهریتو بده و ببره پرتت ...

عزیزم این چیزایی ک گفتم هیچی نبود

چون از گذشتم یسری چیزا فهمیده دیونم کرده الکی میگ بخاطر گذشتته اینطور شدم ولی کلا خودش شکاک بود از اول.ی حرفی میزنم باید کلی عکس و فیلم و ویس بدم ک باورش بشه.میرم بیرون پیشش یکساعت اول فقط چک کردن تک تک اجزای گوشبم حتی گالری.بخدا رنگ و روی صورتم رفته زشت شدم اینقد استرس دارم از دستش.نمیدونم چیکار کنم وابستشم هستم

عزیزم این چیزایی ک گفتم هیچی نبودچون از گذشتم یسری چیزا فهمیده دیونم کرده الکی میگ بخاطر گذشتته اینط ...

تو رو خدا کات کن ، التماست میکنم ، من بخاطر وابستگی ، بخاطر آبرو ، بخاطر حرف مردم ادامه دادم و الان تمام وجودم بیماره