2777
2789
عنوان

عموم میخواد با دختری که 21 سال ازش کوچیک تره ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 118 پست
میگن همو دوست داریم

کشکه اینا در کنار هم عین پدر و دختر میمونن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

دختره كه نميتونه زوري زن عموت شه تا عموت نخواد ردش كنه بره حالا يه مهموني اومده ديگه

خب عزیزم از یه دختر جووون خوشگل کدوم مردی میگذره 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالم از دختره بهم خورد.

بچس نمیفهمه

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

تا شرطشون چی باشه

هیچی شرط ندارن 

حتی ما گفتیم جهازم نیار مادربزرگم قبل مرگش کلی وسیله نو خریده گذاشته داخل کارتون 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
عموت پدوعه🤦🏼‍♀️😂اشتباه خیلی بدیه

پدوفیل به کسی میگن با بچه ای باشه که هنوز به بلوغ جسمی نرسیده😂

۱۸ سال طرف کم کمش چهار ساله از بلوغش گذشته

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

هیچی شرط ندارن حتی ما گفتیم جهازم نیار مادربزرگم قبل مرگش کلی وسیله نو خریده گذاشته داخل کارتون

خب اگه همدیگه رو دوست دارن چه اشکالی داره مادرش اگه نقش ای داشتن نمیرفت سر کار 

دیگه زندگی خودشونه لابد با اختلاف سنی مشکلی ندارن و همو دوست دارنیکسال هم ا هم دوست بودن لابد به این ...

دختره خیلی هیجانش بالاست 

عمومی منم متاسفانه هرچی دختر  30 سال به بالا معرفی میکنیم که حتی شاغلن قبول نمیکنن میگه پیرن 

یه خانم معلم و یه کارمند بهش معرفی کردیم همین دیروز 

خب عزیزم از یه دختر جووون خوشگل کدوم مردی میگذره

آخه گفتي عموت گفته صرف نظر كنيم از اين ازدواج ولي دختره پاشده اومده ميگم شايد عموت خودش فهميده اشتباهه كارش خوشگلي و جووني مال دوستيه خيابونيه زن زندگي ويژگيهاي ديگه هم ميخواد

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜