2777
2789
عنوان

بچهاا چطوری انرژی زنانتون میبرید بالا راهکار بدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 32 پست
من اصلا انرژی زنانه ندارم همش مثل سگ کار میکنم کارهای سنگین خودم انجام میدم وقتی میخوام چیزی از زمین ...

تازه من همیشه ماشین حساب دستمه حساب و کتاب قرضارو میکنم خاک توسرم انگار من مرد خونه م  ،اینقد غصه قرض میخورم،تازه تو خونه راه میرم سوت بلبلی میکشم،بخاری و یخچالم خودم جابجا میکنم،بعضا وقتا چشمم به سینه هام میفته میگم خدایا یعنی منم زنم

روتین پوستی ک رو خوودتون تاثیر داشته یا کارای زیبایی طبیعی مثل ماسک و‌...میشع بگید ایده بگیرم ازشون ...

قبلا از مرطوب کننده و آبرسان و ضد آفتاب استفاده میکردم و همچنین بعد از حمام از ژل آلوئه ورا برای بدنم

موقع ظرف شستن حتما دستکش میپوشم و هر شب دستام رو مرطوب کننده میزنم

موهام رو قبل حمام روغن میزم و بعد حمام ماسک موی آرگان

کف پام رو هر شب وازلین میزدم و لیموترش ترکش رو خیلی از بین میبرد

ماسک خانگی: سفیده تخم مرغ و دو قطره آبلیمو

عسل و دارچین

یخ

خیار رنده شده برای آبرسانی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه من همیشه ماشین حساب دستمه حساب و کتاب قرضارو میکنم خاک توسرم انگار من مرد خونه م ،اینقد غصه قر ...

وای شما این همه کار سنگین میکنی پس اقا چیکا میکنن اونوقت؟همش جلو اینه س؟برعکس شده نکنید عزیزان ب خودتون برسین فردا همون اقا کلی منت میزاره طرمون ک شما ی ذره لطافت نداری ی ذره زنانگی بلد نیستی

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق