2777
2789
عنوان

پستوریازیس نوزاد چهار ماهه

51 بازدید | 13 پست

سلام دوستان سه روز قبل واکسن چهار ماهگی نوزادم متوجه شدم روی بیضه هاش برجسته وقرمز شدن شوهرم گفت همون بیماریه پستوریازیس چون خودش داره  ولی الان بعد یک هفته داره بیشتر میشه تقریبا داره تمام قسمت پوشک رو میگیره کسی بوده همچین چیزی برای بچش پیش بیاد چیکار کردین ؟؟؟چون موقع ازدواج دکتر گفته بود احتمالش درگیر شدن بچه هاتون خیلی کمه .اگه میدونین خواهشن کمک کنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید ببری دکتر پوست،ممکنه حساسیت به پوشک باشه،دختر کوچولوی منم رو دستش قرمز شدانگار پوستش خشک شده بود،منم نرم کننده میزدم ولی روز بروز بدترمیشد،بردمش دکترپوست گفت این یه بیماریه تو کودکان شایعه،یه پماد دست سازنوشت براش زدم زودی خوب شد

باید ببری دکتر پوست،ممکنه حساسیت به پوشک باشه،دختر کوچولوی منم رو دستش قرمز شدانگار پوستش خشک شده بو ...

شما بردین دکتر پوست .شرمنده من مشهدم اگه شماهم مشهدین یک دکتر خوب واسه پوست سراغ ندارین بقیه عزیزان که در گروه هستین چی