2777
2789
عنوان

میخام خودکشی کنم

224 بازدید | 39 پست

طرفای شما کسی بوده اینکارو کرده باشه؟کاش میدونستم اونور بهتره و با خیال راحتتری قرصو میخوردم

چی بخورم که مرگم راحتتر باشه؟کسی میدونه؟ینی بیهوش بشم و بعد بمیرم و درد نکشم…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ادما نباید بمیرن نباید امیدشونو از دست بدن بشر به امید و انگیزه زندست نمیگم خودکشی نکن میگم زندگی همینه همینی که داری میبینی اگه بنظرت میتونی تو ایم جامعه دووم بیاری بمون وگرنه کارو نه برای خودت نه برای بقیه سخت نکن 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد؛ اگر سوزد شبی سوزد شب دیگر نمیسوزد-

چرا؟مگه اونور چه خبره ؟ینی واقعا بدتر ازینجاس؟

اره خیلی بدتره 

حتا اگه اعتقاد و اگاهی ایم نداری فک کن تموم میشه میره ،هیچیم یادت نمیمونه ،پس بهتر نیست ادامه بدی و به روزای خوبش برسی؟

میگی چی شده که حالت خوب نیست ؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

ممکنه خیلی بدتر از چیزی باشه که فکرشو میکنیراهای بهتریم هس چرا نمیبینیشون؟

چه راهی؟خسته شدم 

از زمانی که تو شکم مامانم بودم عذابم شرو شده و تموم نمیشه خسته شدم دیگه نمیکشم 

ادما نباید بمیرن نباید امیدشونو از دست بدن بشر به امید و انگیزه زندست نمیگم خودکشی نکن میگم زندگی هم ...

درد اینه که نمیتونم دیگه … خسته شدم دیگه توان ادامه دادن ندارم 

چرا؟مگه اونور چه خبره ؟ینی واقعا بدتر ازینجاس؟

نه ولی با خودکشی بدتر از اینحاست.با عبادت بهتر از اینحاست

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

اره خیلی بدتره حتا اگه اعتقاد و اگاهی ایم نداری فک کن تموم میشه میره ،هیچیم یادت نمیمونه ،پس بهتر نی ...

بهتر که کامل نابود بشم…اول و اخر که قراره بمیرم پس ده سال زودتر چی میخاد بشه؟

بخام بگم خیلی طولانیه بحث سی سال زندگیه…فقط بدون که من زورمو زدم ولی دیگه نمیتونم ،انگار دیگه روحو جسمم توان نداره برای ادامه

من میفهممت بیا بغلم🥺

همه چی یه روزی تموم میشه 

بالاخره که هممون چه دیر چه زود میمیریم. بنظرم ما نمیدونم بعد مرگ چیه، شاید اصلا هیچ نباشه، شاید دنیای دیگه هم باشه و حالا به هر صورت 

به این فکر کن اگه اون دنیا باشه و بد تر از اینجا دیگه نمیشه برگردی

شما خیلی با ارزشین پس حیف نیست خودتون رو بکشین؟ 

چیز با ارزش رو ازش مراقبت میکنن نه اینکه بکشن که 

این ناراحتیا هم تموم میشه قشنگم