2777
2789
عنوان

میخام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 39 پست

بدرک بکش!

درکتون نمیکنم! دنبال ترحمی؟ مثلا ما دلسوزیم؟ با دو حرف بگیم نکش نمیکشی! ادمی ک فقط دنبال مردنه بمیره بهتره

ی رفیقی داشتم عین اسکلا ساعت ۳ صبح عکس قرص اسنامیفن میزاشت استوری میخوام خودم بکشم

همینه هروز هی این میگف 

تا دید کسی محلش نمیده بیخیال شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستای شوهرم ب قصد خودکشی کلی قرص خورده بود بعد شوهرم میگفت انقدر پشیمون بوده التماس دکترا و پرستارا میکرده توروخدا نجاتم بدید نزارید بمیرم 

بلافاصله بعد اولین قدم پشیمون میشی به جای این تصمیم یه کاری کن حالت خوب شه یا اگه مشکلی دازی سعی کن راه حلشو پیدا کنی خودکشی ک نشد کار

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
بدرک بکش!درکتون نمیکنم! دنبال ترحمی؟ مثلا ما دلسوزیم؟ با دو حرف بگیم نکش نمیکشی! ادمی ک فقط دنبال مر ...

دنبال هیچی نیستم

بخورمم استامینوفن نمیخورم چون یبار بچه بودم خوردم کاری نکرد باهام

خواستم قبل از مرگم یکم درددل کنم

بهتر که کامل نابود بشم…اول و اخر که قراره بمیرم پس ده سال زودتر چی میخاد بشه؟بخام بگم خیلی طولانیه ب ...

اگ بهتر شد چی؟ تضمینی داری؟

بکو عزیزم اشکالی نداره بلکه حالت بهتر شه یخورده 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

بهتر که کامل نابود بشم…اول و اخر که قراره بمیرم پس ده سال زودتر چی میخاد بشه؟بخام بگم خیلی طولانیه ب ...

اگ بهتر شد چی؟ تضمینی داری؟

بکو عزیزم اشکالی نداره بلکه حالت بهتر شه یخورده 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊