2777
2789
من هیچی نداشتم

بعد شوهرت هیچی نگفت؟

اخه ما یکی از اشناها تعریف میکرد گفت شوهرم برام طلا خریده ولی چن سال بعد عروسی گفتم دوباره بخر گفته اینم خیلی برات تو خونه بابات هیچی نداشتی ؛ من الان خواهرم نداره و خیلی ناراحتم میگم براش بخریم نکنه در اینده به اونم از این حرفا بزنن

من یه ست که تو بانکه یه ۶ تایی النگو که خودم نمیپوشم دست مامانمه یه جفت گوشواره که اونم بخاطر باشگاه و اینا نمیپوشم تو اتاقم گذاشتم فقط یه پلاک و زنجیر که هدیه یه دوست خیلی عزیزه همش گردنمه 

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوتا النگو و دوتا گوشواره داشتم و وقتی فهمید فروختشون 

به نظرم خوبه داشته باشی قبل ازدواج ولی هیچ وقت جلوی همسرت ازشون رونمایی نکن از دستت میره💔

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
بعد شوهرت هیچی نگفت؟اخه ما یکی از اشناها تعریف میکرد گفت شوهرم برام طلا خریده ولی چن سال بعد عروسی گ ...

خوب اون انتخابش اشتباه بوده شما هم میخواین برای خواهرتون مثل اون آقا انتخاب کنید مگه؟

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بعد شوهرت هیچی نگفت؟اخه ما یکی از اشناها تعریف میکرد گفت شوهرم برام طلا خریده ولی چن سال بعد عروسی گ ...

نه بابا اصلا اتفاقا همیشه بهش میگم من طلابرام مهم نیس اونم هرچی تو توانش بود برام خرید دوباره لازم داشتیم فروختیم دوباره نم نم میخریم🤣

من خیلی طلا داشتم خدا شاهده نزدیک نیم کیلو،همه رو هم آوردم تو زندگی مشترک،البته از قبل ۳۰۰گرم داشتم با کادوهای عروسیم شد ۴۷۰گرم،کسی ام بهم نگفت دستت درد نکنه،شوهرم مرد خوبیه ولی مقاومت می‌کنه تو طلا خریدن،اون روز دخترم داشت طلاهامو میدید گفت پس کدوما رو بابا برات خریده؟😂😂منم گشتم یه گوشواره زپرتی ۳گرمی و یه گردن بند ظریف نشونش دادم گفتم اینا رو خریده،

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩