2777
2789
خب حالا ادما باهم فرق دارن ، مثلا یکی مثل شما طلا بهتون اعتماد به نفس نمیده ولی من از روزی که خریدمش ...

اینکه رو ابرا باشی با اعتماد به نفس فرق داره،من الآنم یک گرم میخرم رو ابرام😍😍کلا طلا خریدن خیلی حس خوبیه،برا زن هم لازمه،ولی داستان اعتماد به نفس فرق داره😉

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اینکه رو ابرا باشی با اعتماد به نفس فرق داره،من الآنم یک گرم میخرم رو ابرام😍😍کلا طلا خریدن خیلی حس ...

خب منظور من از اینکه رو ابرام این بود اعتماد به نفسم رو خیلی بالا برده ، حالم خوبه از اینکه النگوهام دستم هستن کلی حس خوب دارم و شادم ؛ مثلا اگه قبلا جایی میرفتم چون طلا نداشتم دوس نداشتم زیاد بمونم چون خانمای اونجا اهل کلاس گزاشتن و اینا بودن الان حس میکنم دیگه منم حرفی دارم برای گفتن...

نمیدونم شخصیت شما چجوریه ولی شخصیت من جوریه که طلا و لباسای شیک و دانشگاه خوب درس خوندن کلی بهم انرژی  و اعتماد به نفس میده ؛ الان لیسانسم این ترم تموم شد طلاهامم خریدم انگار دنیا رو بهم دادن 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب منظور من از اینکه رو ابرام این بود اعتماد به نفسم رو خیلی بالا برده ، حالم خوبه از اینکه النگوهام ...

فک میکنم کم سن و سال باشی که اینجور فک میکنی،

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

از ته دل آرزو میکنم برات همیشه با این چیزهای کوچیک شاد و پرانرژی باشی😘😘برا منم دعا کن به سلامت بچه مو به دنیا بیارم گلی❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوبیت عزیزدلم عه مبارکه ایشالا که خیرهه منتظر خبرای خوب هستیماا😘😁

ممنون عزیزم🧡🧡

انشاالله😁😁میام شیرینی میدم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

منتظریمم ایشالااا 😍😍❤️❤️

عزیزدلمم ایشالاا😍😘😘

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................