2777
2789
عنوان

پوست داغوووون😔

230 بازدید | 23 پست

سلام 

من هفده سالمه و صورتم افتضاحه 

پر از منافذ و جای جوش 

کافیه فقط یه چیز گرمی بخورم تا جوش بزنه 

دکتر هم نرفتم ولی خب مدت کوتاهی هست از ماسک خاک رس و صابون نمک و ماسک زغال و کرم معجزه و روغن آرگان و ... استفاده میکنم ولی فرق چندانی نکرده

اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید 

عکس صورتم را میذارم البته توی عکس زیاد واضح نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دستکاری نکن

بنظرم شما دو تا کار کن اگه فعلا نمیخواهی بری دکتر

دقت روی غذات 

ی روتین ساده پوست ، ابرسان و مرطوب کننده برپایه آب و ی تونر یا میسلار واتر با ی ضدافتاب فاقد چربی رنگ پوستت 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
برای خود جوش هست ولی من مشکل اصلیم جای جوش و منافذه

برای جای جوشم خوبه اگه منظورت گودی نیست

واسه منافذ روتین پوستی باید داشته باشی و تغذیه سالم

باشگاه برو

لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕

برای جای جوشم خوبه اگه منظورت گودی نیستواسه منافذ روتین پوستی باید داشته باشی و تغذیه سالمباشگاه برو

من از یه دکتر پوست شنیدم که باعث میشه جای جوشا لک بشه برای شما اینطوری نشد؟

برای پوست چرب چه روتینی مناسب هست؟

منافذ باز داری و پوستت چرب 

پس هر کرمی میگیری بر پایه آب باشه نه چربی 

از شستشوی زیادم پرهیز کن که بدتره 

ماسک خاک رس خوبه ولی زیاد نزن خشک میکنه 

ی میس لار واتر برای تمیز کردن پوستت اونم نه هر لحظه بعد از اومدن خونه یا ارایش و قبل خواب 

ی ابرسان و مرطوب کننده 

ی ضد آفتاب فاقد چربی رنگ پوستت 

توی حمام بخار آب داغ نده منافذو باز میکنه 

روی غذاتم دقت کن ممکن خدای نکرده مشکل کبد باشه جوش هات پس فست فود و شیرینی رو کمش کنی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
من از یه دکتر پوست شنیدم که باعث میشه جای جوشا لک بشه برای شما اینطوری نشد؟

نه 

البته من فقط وقتایی که جوش میزنم استفاده میکنم 

لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕

ممنون از راهنماییت💝

خواهش میکنم گلم