2777
2789

هروقت میرن خونه دخترشون ۸ ساعت تو راهن وقتی بدمیگردن انتظار دارن براشون غذا ببرم

ی بار ک برگشتن من شکمم درد میکرد چیزی درست نکردم برا خودمونم شبش رفتم خونشون باهام سرد برخورد میکردن بعد مادرشوهرم برگشت گفت ۷ ساعت تو راه باشی برگردی بگی عروس دارم الان غذا اورده سماور روشن کرده برامون دیدیم خبری نیست

بخدااا یه ماه پیش خودمم باهاشون رفتم خونه خواهرشوهرم یه لحظه م تو راه توقف نکرد چیزی بخوریم مادرشوهرم میگفت هیچکی برا شکمش نمرده ک میریم یه تخممرغ میپزیم میخوریم

اونوقت انتظار دارن ازم 

چیکار کنم اخه

توقع بیجا داره چه پر روعه که گفته 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه پررو هستن 

اصلا بهشون محل نده 

شما کار خودت رو بکن 

هر چی میخوان بگن 

به دل نگیر🧡

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خب چرا شب رفتی بهشون سر زدی

ب همسرت میگفتی حالم خوب نیس فردا میبینمشون. بعدم هیچی نگو محل نزار

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

والا نمیدونم این مادشوهر ها چرا اینجورین بخدا ما برا عروس خودمون از وقتی که ازدواج کردن تا الان به جز وقت هایی که مهمون داشته که اونم کمکش کردیم حالا این مهم نیست بقیشو تمام وعده های غذایی خودمون درس کردیم با تمام مخلفات گذاشتیم رو سینی بردیم براشون ( همسایه ایم)

اینقدر کردی شده وظیفه.

شنا هم خیلی مودبانه برمیگشتی میگفتی حالم توب نبود 

آدم ک از شکمش نمیره ی نیم رو درست کنید.🙂 این لبخندم تحویلشون میدادی 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی