2777
2789

یبار تردمیلم بچه هاشون چندنفری باهم رفته بودن بالاش خودشون پرت میشدن اینور اونور پدر مادراشون هر هر میخندیدن فرداش موتور تردمیلم سوخت ( ۵۰ میلیون پولشه اون زمان مجرد بودم ارزون بود خریدم دیگه نمیتونم بخرم که ) خلاصه بعد از چندسال شوهرم حاضر شد موتورشو عوض کنه ۱۱ میلیون هزینه تعمیر دادیم .‌

هفته ی پیش بدون هماهنگی قبلی خواهر شوهرم میخواست بره جایی اومد بچه هاشو گذاشت خونه ما . دیدم تاب پسرمو سوار شدن شکوندن الان نگاه کردم دی جی کالا سفارش بدم فکر میکرم نهایتا ۸۰۰ ۹۰۰ باشه دیدم ۲ونیم هست

تابش هم تو سیسمونیش بود مادرم خریده بود 

حالا گندکاری های دیگشون بماند اونا مهم نیست زیاد

اصلا دوس ندارم باهاشون رفتو آمد کنم . قفل کردن در اتاقا رو امتحان کردم هی تیکه بارم میکردن با زبون اعصابمو خورد میکردن 

شوهرمم حاضر نیست چیزی بگه یا تذکر بده که دست نزنید به وسیله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره