2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هروقت میان چند میلیون خسارت میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 25 پست

تیکه بندازن تا جونشون در بیاد خیلی راحت بگو بچه هاتون تردمیل خراب کردن و تاب شکوندن  ولی شما چیزی نگفتین بهشون بعد یازده میلیون هزینه کردیم تا درست شد دیگه دوست ندارم وسیله هامو خراب کنن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب خودت تذکر بده بچه هم نیستن منطقی حرف بزن خجالت زده شون کنه

یبار خیلی روک به خواهر شوهرم گفتم بچه ها تردمیلمو خراب کردن الان ۵۰ تومن از کجا بیارم اصلا به رو خودش نیاورد 

سفت و محکم وقتی خسارت دیدی بزن اینترنت قیمتش رو پیدا کن و بگو اینقد رخسارتشه. اصلا هم تیکه و کنایه هاشون رو کاری نداشته باش. خجالت می کشن و حتی ممکنه دیگه نخوان خونه شما بیان. درب اتاق رو هم حتما ببند و بی خیال شو

سفت و محکم وقتی خسارت دیدی بزن اینترنت قیمتش رو پیدا کن و بگو اینقد رخسارتشه. اصلا هم تیکه و کنایه ه ...

خیلی روک یبار گفتم وسیلم ۵۰ میلیون پولشه خرابش کردید اصلا به روی خودشون نیاوردن 

خجالت اینا سرشون نمیشه خودشون به کار بچه هاشون هر هر میخندن

یبار یکیشون که کوچیکتر بود داشت شمع های دکوریمو گاز میزد باباش غش کرده بود از خنده . حالا شمع و چیزای کوچیکو میگم جهنم مهم نیست ولی دیگه چیزای بزرگو نمیتونم بخرم

خدا بهتون صبر بده خیلی سخته 

نگران بچه خودشون نیستند از روی تردمیل نیفته پایین دست و پا هاش بشکنه

یا از روی تاب بچه 

همینو بهشون بگید 

بگید بچه ها تون آسیب می بینند من شرمنده میشم