2777
2789
عنوان

یک تاپیکی دیدم دیروز در مورد خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 28 پست
خب این به توچه هر وقت کنکورتو دادی برج 4 تا برج 8 4 ماهه تو 4 ماه انقد واسه اینا غصه بخور تا بمیری و ...

نگاه من فقط یک نظر ازت می خوام حرفش چرته

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

خیلی زوده بیست ساله باشی و اینقدر ناامید؟؟؟؟

یک لینکی فرستادم نظرتون یک کمکی برای معنا های ذهنم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگاه من فقط یک نظر ازت می خوام حرفش چرته

میدونم حرفام چرته دارم با این حرفای چرتم حواستو از این فککرا پرت میکنم
وگرنه من در حدیم نه در سنیم که بخوام تز این حرفا برات بزنم در کل خواستم بدونی که اینن عوامل افسردگی خستگی و این فکرارو تو ذهنت افزایش میدن

میدونم حرفام چرته دارم با این حرفای چرتم حواستو از این فککرا پرت میکنم وگرنه من در حدیم نه در سنیم ک ...

بابا شما حرفات.   درسته.   من یک چند معمای آزار دهنده دارم مثل این نظرت چی هست 

میدونم حرفام چرته دارم با این حرفای چرتم حواستو از این فککرا پرت میکنم وگرنه من در حدیم نه در سنیم ک ...

بابا شما حرفات.   درسته.   من یک چند معمای آزار دهنده دارم مثل این نظرت چی هست 

پاشو برو پی زندگی کشتی که حرکت نکنه توی بندر غرق میشه

شما آدم بزرگی هستید کمکی نمی کنید 

یک لینکی فرستادم نظرتون یک کمکی برای معنا های ذهنم

ب نظرتون زود نیست مغزتونو درگیر این افکار منفی کردید!؟

شما الان باید ب فکر درس دانشگاه باشید 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ب نظرتون زود نیست مغزتونو درگیر این افکار منفی کردید!؟شما الان باید ب فکر درس دانشگاه باشید

درسته اما معمای آزار دهنده هست به نظرتون درسته

مگه زن نبودی شما

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۹-۱۴۵۲۴۹_chrome_nl7w.jpg. شما اینو ببین. به کس ...

یعنی چی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یعنی چی

عکس رو باز کنید نظر بالا رو که استارتر اون تاپیک ریپلای زده بخونید

عکس رو باز کنید نظر بالا رو که استارتر اون تاپیک ریپلای زده بخونید

بازم نمیفهمم

تغییر گزینه جنسیت یه بچه توی یه سایت چه ربطی به آینده شغلی و درسی شما داره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

درسته اما معمای آزار دهنده هست به نظرتون درسته

نه اصلا ....

با این افکار پیش بری ده بیست سال بعد از خودت شرمنده میشی بابت آزارهایی ک ب خودت زدی...الان باید فکر و ذهنت مشغول درسو پیشرفت باشه نه افکار منفی و هرز...های دیگران

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)