2777
2789

دیدم رو نسبت به همه منفی کرد.    به نظرم تنها باشم اما سخته.    

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما الان باید پی درس و کار باشی 

دختر مناسب شما الان داره توی دبیرستان درس میخونه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

🥲🥲

هعی دنیا خیلی بده کاشکی جرئت مرگ داشتم فقط این مورد نیست ریشش کنکور هم هست

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

شما الان باید پی درس و کار باشی دختر مناسب شما الان داره توی دبیرستان درس میخونه

بیکار.     افسرده.   پشت کنکوری.     اینجا اومدم کمک بگیرم

اینارو ول کن درستو چیکار کردی

پریشب ۵ ساعت مفید خوندم

بیکار. افسرده. پشت کنکوری. اینجا اومدم کمک بگیرم

پاشو برو پی زندگی 

کشتی که حرکت نکنه توی بندر غرق میشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

پاشو برو پی زندگی کشتی که حرکت نکنه توی بندر غرق میشه

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۹-۱۴۵۲۴۹_chrome_nl7w.jpg.     شما اینو ببین.     به کسی اعتماد می کنی وقتی اینجوریه 

پریشب ۵ ساعت مفید خوندم

خب ببین خیلی خوبه نسبت به یه هفته پیش پیشرفت کردی همینجوری کم کم افزایشش بده اینستا تو پاک کن اهنگ های غمیگنتو کاملا حذف کن چند اهنگ کردی خفن از اینا کرمانشاهیای غمیگن نه ها شاد قشنگ با روح و روانت بازی میکنه
فکرای مسخرتو هم بنداز برا شبا که میخوای بخوابی به خودت بگو الان میخونم امشب بهش فکر میکنم شبشم بهش فکر کن حتما اون موضوع رو هم کامل کن که بعدا دوباره بهش فکر نکنی

خب ببین خیلی خوبه نسبت به یه هفته پیش پیشرفت کردی همینجوری کم کم افزایشش بده اینستا تو پاک کن اهنگ ه ...

اینستا ندارم.    همه ی آهنگان غمگینه از رپ علی سورنا بگیر تا چاوشی

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۹-۱۴۵۲۴۹_chrome_nl7w.jpg. شما اینو ببین. به کس ...

خب این به توچه هر وقت کنکورتو دادی برج 4 تا برج 8 4 ماهه تو 4 ماه انقد واسه اینا غصه بخور تا بمیری ولی اینا برای الان تو نیست

بیکار. افسرده. پشت کنکوری. اینجا اومدم کمک بگیرم

خیلی زوده بیست ساله باشی و اینقدر ناامید؟؟؟؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اینستا ندارم. همه ی آهنگان غمگینه از رپ علی سورنا بگیر تا چاوشی

خب عزیزم همه اهنگاتو حذف کن اینا خیللی تا ثیر دارن نور خیلی مهمه پرده هارو بکش لامپا رو همش روشن کن لباسای مشکیت هم بنداز ته کشوت تنت نکنی