2777
2789
عنوان

شما ناراحت نمیشید از این رفتار➕ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 34 پست
باید شناخت بیشتری ازش پیدا کنی تا دلیل کاراشو متوجه بشی حق با توئه ولی این رفتارها بخش زیادیش به خود ...

متوجه ام بازم ممنون

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

راستش قبلا خیلی اعتماد بنفسم بالا بود ادما با رفتاری که باهام داشتن ازم گرفتن هنوزم نتونستم کامل خوب ...

هرکسی ارزش رابطه گرفتن نداره ، به محض اینکه می‌بینی حرمتت نگه داشته نمیشه قطع رابطه کن ،قدر خودتو بدون موفق باشی عزیزم .

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جانم میشنوم

پیامشو اصلا سین نکن یه پروفایل بزار مثلا کسی دیگه ای دوست داره..

(یا هرچی که خودت به ذهنت میرسه.. فقط چیزی باشه بسوزه😂) من اینکارو انجام دادم ازم سوال میکرد این پروفایلت یعنی چی بعدمنم  تا چند روز سین نکردممم 

قشنگگگ لح شد 

اگه میدیدی باچه حالت التماس گونه ای ازم میخواست سین بزنمممم😂😂😂😂😂

به ریشه وصل باش و اصل باش👌

متوجه ام بازم ممنون

قربونت عزیزم 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
پیامشو اصلا سین نکن یه پروفایل بزار مثلا کسی دیگه ای دوست داره..(یا هرچی که خودت به ذهنت میرسه.. فقط ...

انجام میدم حتما🥲

خداکنه تاثیر داشته باشه

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤