2777
2789
عنوان

شما ناراحت نمیشید از این رفتار➕ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 34 پست
مگه ما چمونه که سعی نمیکنن دوستمون داشته باشن آدما

نمیدونم میدونی آخه پسره رو ببینی میگی روی چیه این کراش زدی نه قد داره یه بینی داره به چه درازی رنگش سیاه سوخته 

ولی خیلی بامزست اه

ودراخر درگیر می‌شویم درگیر آدمهایی که درگیر دیگری هستند ودراخر بین تمام کوچه ها به کوچه من بهار نیامد حتی عید نمی‌شود عروسی نیست کوچه من درخت ندارد خشکیده اند کوچه من حتی کنارش کوچه ای نیست چراغی ندارد فقط کوچه ای من تنها ماند

دلم میسوزه ..بعد دلم‌میخواد باهاش حرف بزنم تا کی دیر سین بزنم

داره اینطوری رفتار میکنه که ارتباط بینتون کمتر و کمتر بشه بنظرم دیگه سعی نکن باهاش حرف بزنی ولش کن . بعضی پسرا با رفتارشون کاری میکنن که خودت ول کنی بری

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول دورازجونت دوم نمی‌دونم موضوع چی بوده اما خودت به خودت احترام بگذار و آنقدر به کسی بها نده شاید ش ...

اگه کاری مشغله ای چیزی داره بهم بگه منتظرش نمونم انقد

من حتا تو موقعیت های اضطراری هم سعی میکنم باهاش در ارتباط باشم حتا اگه شارژم ۱ درصد مونده باشه..

یعنی حداقل نمیتونه اوضاع حالشو بگه

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

چه ضربتی 👍🤣🤣🤣

والا بخدا آدم روانی از توجه ، بی توجهی میکنه.

وگرنه آدم سالم خوشحال میشه 😄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
داره اینطوری رفتار میکنه که ارتباط بینتون کمتر و کمتر بشه بنظرم دیگه سعی نکن باهاش حرف بزنی ولش کن . ...

باشه اولین بار نیست این اتفاق میفته عادت کردم

دیگه نیاز به محبت کسی ندارم(:

مگه ما چمونه که سعی نمیکنن دوستمون داشته باشن آدما

خودتو دست کم نگیر خانومای مغرور که اعتماد بنفس بالایی دارن و دنبال پیشرفت هستن ، زندگیشون محدود به کراش و رل و این حرفا نیست برای همین خواهان زیاد دارن و این بهشون قدرت انتخاب میده 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

این یدونه تیک خورده یعنی اون بنده خدا اینترنت نداره اگر میرسید بهش دو تا تیک میخورد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
باشه اولین بار نیست این اتفاق میفته عادت کردمدیگه نیاز به محبت کسی ندارم(:

منم هربار اینطوری میشه میگم بار اخره باز هیچی به هیچی . آدم نمیشم فک کنم اقتضای سنمون باشه

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

خودتو دست کم نگیر خانومای مغرور که اعتماد بنفس بالایی دارن و دنبال پیشرفت هستن ، زندگیشون محدود به ک ...

راستش قبلا خیلی اعتماد بنفسم بالا بود ادما با رفتاری که باهام داشتن ازم گرفتن هنوزم نتونستم کامل خوب شم

ولی سعیمو میکنم

این یدونه تیک خورده یعنی اون بنده خدا اینترنت نداره اگر میرسید بهش دو تا تیک میخورد

ن این روبیکاعه مث واتساپ نیست معلوم نمیکنه اینترنت داره یا نه پیام میدی ی تیک میخوره سین بشه دو تیک

اگه رو پیام بزنه دوتا تیک میخوره

حتا اگه نتشم روشن باشه میتونه نبینه اصلا

اگه کاری مشغله ای چیزی داره بهم بگه منتظرش نمونم انقدمن حتا تو موقعیت های اضطراری هم سعی میکنم باهاش ...

باید شناخت بیشتری ازش پیدا کنی تا دلیل کاراشو متوجه بشی 

حق با توئه ولی این رفتارها بخش زیادیش به خودمون برمی‌گرده تجربه نشون داده زیادی که پیگیرش باشی فکر می‌کنه آدم خاصیه و دوری می‌کنه یا اصلا بنده خدا خسته میشه 

گاهی هم واقعا سرش شلوغه آقایون اکثرا تک بعدی هستن 

دیگه خودت بهتر می‌تونی تشخیص بدی 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .