2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میخاد خونه اش دعوتمون کنه به من زنگ نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 33 پست
اخه نمیخوام بهونه دست شوهرم بدم میخام یطور خوب باشم تا شوهرم بشناستشون

لازم نیست به همسرت بگی فقط بگو تماس بگیر دعوت کن همیشه تلافی کن وگرنه فکر می کنن لایق احترام نیستی

جالب فکر خوبی ولی من می خواستم دعوت کنم خودم اصلا زنگ نمی زدم به همسرم می گفتم زنگ بزنه

من همیشه به خودشون زنگ میزنم و کلی هم تحویل میگیرم و دعوت میکنم شاید یاد بگیرن ولی اونا باز زنگ میزنن به شوهرم دعوت میکنن به شوهرمم اعتراض میکنم میگه  ولش کن گیر نده به اینچیزا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم نیست به همسرت بگی فقط بگو تماس بگیر دعوت کن همیشه تلافی کن وگرنه فکر می کنن لایق احترام نیستی

میخوام یه چندباری جلو چشم شوهرم بهش زنگ بزنم حالش رو بپرسم بعد مطمئنم که اون نمیزنه اینطور به شوهرم میفهمونم

خیلی مغرورن حتی گروه خانوادگی زدن منو و جاریم نیاوردن گروه گفتن این گروه خانوادگیه وقتی هم ما رو عضو گروه کردن خودشون ایموجی اعصاب خوردی فرستادن و یا لفت دادن

بدم میاد از اینهمه غرور و پررویی

خیلی مغرورن حتی گروه خانوادگی زدن منو و جاریم نیاوردن گروه گفتن این گروه خانوادگیه وقتی هم ما رو عضو ...

حالا باز خوبه جاریتم راه ندادن من خواهرشوهرم با جاریم خیلی جوره البته بگم جاریمم یه آدم دورو و زبون بازیه

ولی منم کسی بهم مهربونی کنه مثل خودش میشم ولی خواهرشوهرم مهربون نیست باهام

من دیگه مثل خودشون رفتار میکنم زیاد بهشون رو نمیدم و تحویلشون نمیگیرم

اخه جاریم خوشحال میشه من با اونا خوب نباشم منم وقتی میبینمشون پیش جاریم محبت میکنم ولی یطور رفتار میکنم شوهرم بشناستشون وقتی بشناسه دیگه توقعی ازم نداره

خب شوهرت خودش این رفتارها رو نمبینه ؟؟ دیگه باید دستش اومده باشه

خیلی رودار تر از این حرفاس قبلا میگفت لابد خودت یکار کردی اونا اینطورن یا به روت نمیبینن و فلان ولی الان دارم بهش میفهمونم همه حرفاش اشتباه بود

اخه جاریم خوشحال میشه من با اونا خوب نباشم منم وقتی میبینمشون پیش جاریم محبت میکنم ولی یطور رفتار می ...

ببین شاید تازه وارد جمعشون شدی فعلا احتمالا سنت هم کم باشه هنوز عادت نکردن اینکارو میکنه با زبون نرم به همسرت بگو شاید اون دلیلشو بدونه

ببین شاید تازه وارد جمعشون شدی فعلا احتمالا سنت هم کم باشه هنوز عادت نکردن اینکارو میکنه با زبون نرم ...

مگه محبت کردن به عادته اتفاقا وقتی از اول برای دعوت به شوهرم زنگ بزنن تا اخر همینه

خیلی رودار تر از این حرفاس قبلا میگفت لابد خودت یکار کردی اونا اینطورن یا به روت نمیبینن و فلان ولی ...

نمیدونم این مردا چشونه چیزی که به واقعیت اشکار هستو یطور دیگه میخوان انکار کنند