2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میخاد خونه اش دعوتمون کنه به من زنگ نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 33 پست
نمیدونم این مردا چشونه چیزی که به واقعیت اشکار هستو یطور دیگه میخوان انکار کنند

زمانه همه چیو ثابت میکنه اینو مطمئنم کم کم متوجه میشه البته که منم پیش شوهرم بهشون محبت میکنم تا بیشتر خرابشون کنم

[QUOTE=367773666]مگه محبت کردن به عادته اتفاقا وقتی از اول برای دعوت به شوهرم زنگ بزنن تا اخر همینه[/QUOTEخب تو هم محبت نکن صرفا چون جاری خوشحال نشه چرا خودتو اذیت میکنی با هر کی مثل خودش باش اتفاقا چون خواهر شوهرت میبینه تو همچنان محبت داری متوجه اشتباهش نمیشه فکر میکنه کار درستی میکنه یکی دو بار بی محلی کن حساب کار بیاد دستش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=367773666]مگه محبت کردن به عادته اتفاقا وقتی از اول برای دعوت به شوهرم زنگ بزنن تا اخر همینه[ ...

اخه ببین عزیزم جاری تا یکم بفهمه من با خواهرشوهر خوب نیستم سریع سو استفاده میکنه و اونم بهم بی محلی و بی احترامی میکنه

زمانه همه چیو ثابت میکنه اینو مطمئنم کم کم متوجه میشه البته که منم پیش شوهرم بهشون محبت میکنم تا بیش ...

چرا اینقد دوست داری دل همشونو به دست بیاری که شوهرت بفهمه شما خوبی اونا بدن که جاریت فکر کنه تو رابطت باخواهرشوهرت خوبه ،دست گذاشتن رو تقطه ضعفت،بی تفاوت باش چه اهمیتی داره که خانواده شوهر خوب باشن شما در کنار خانوادت خوش باش بدگویی خانواده وخواهرشم اصلا نکن ولی محبت نکن مثل خودشون باش شما فکردی اگه همسرترمتوجه شه خواهرش بدترین فرد روی زمین پشت شما وایمیسته نخیر عزیزم همچنان پشت خانوادش ،خواهرشوهرت دست گذاشته رو نقطه ضعفت میخواد حرصت بده بهترین کار بی تفاوتی وتلافی ،لازم نیست خودتو به اب واتیش بزنی که دلشونو به دست بیاری به درک بی محلی می کنن بی محلی کردن رفت وامدتو کم کن عزت واحترام نزار الان رفتی خونه خواهرش چون خودش دعوت رسمی نکرده همه رفتارات خوب باشه بگو وبخند ولی بلند نشو ظرف بشور کمکش نکن خیلی تا ادب شه احترام بزاره به همسرت هم هیچی نگو