2777
2789
عنوان

شوهرم با ماشین زیرم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 113 پست
به تو هم میگن زن؟؟؟؟؟کی میخوای یاد بگیری هر برچسبی رو به شوهرت نزنی مثل همونه که می‌گفته (سواره بیل ...

حرفت درست

ولی  چرا وقتی س ب پایینه بگه زنارو نگا کن

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یکی باهام اینجوری رفتار کنه بعدم بهم بگه ازت متنفرم ، ارجاع میدم به فیهاخالدونش!

اینهمه فحش و حرف تو مخی الان داری مظلوم نمایی میکنی میگی من مقصرم؟؟؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

چنساله زنشی؟واقعن کارت درست نیست اینقد رومخش راه نرو و ی مقدار واسه خودت ارزش قائل شو تو خیابون پر شده از بعضی خانمای رنگارنگ بیچاره مردا بخان نگاه نکنن ب اطرافشون ک باید چش بسته راه برن.ی کم ب خودت مسلط باش.بازم تقصیر تو بوده اون اومده نازکشیدن غذا واس درست کرده.الکی اعصاب خودتو و همسرتو خورد نکن عزیزم

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
فقط اونایی که میگن مقصر تویی .متوجه آید که شوهرش تعادل روانی نداره و چیکار کرده؟

استارتر خیلی رو مخ شوهره رفته شوهره هم عصبی شده

کار شوهرش اشتباه بوده اما علت اصلی استارتر بود

خودتو بذار جای شوهره. کلی زحمت بکشی برای زندگی مشترک جون بکنی عاشق همسرت باشی بعد هی خانم در بیاد چرت و پرت بگه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

فقط اونایی که میگن مقصر تویی .متوجه آید که شوهرش تعادل روانی نداره و چیکار کرده؟

مگه میشه با ماشین به پا زد و خیلی ریلکس اسی بره تو خونه؟با عقل جور در میاد؟بدون هیچ لنگیدن و آه و ناله ای؟جالب اینه اسی فقط میگه زد به پام،و هیچی از عکس العمل و دردش نگفته!

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بچه هم نیستم سی سالمه من داشتم بی منظور میگفتم

اونم بی منظور عضبانی شد

تو چرا ناراحت شدی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مقصرتویی

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...