2777
2789
عنوان

شوهرم با ماشین زیرم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 113 پست

اسی همه گفتن مقصر شمای و راستم گفتن 

میگی ماشین زده به پاتون و داخل کوچه هوار کشید این موقع دیگه در حد انفجار عصبی بوده و کنتر عصابش از دستش در رفته 

خودت بزار جای شوهرت از یه حرفی بدت بیاد بهش تذکر بدی بگی این حرفو به شما نزنه بازم همسرتون تکرار کنه ببین چکار میکنی خودت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه طلاق که نمیتونم بگیرم 😞 ولی دیشب خیلی بش فکر کردم

پس کاری نکن همه چی به ضررت باشه 

من کاری ندارم چجور مردیه اما خودت به عنوان یه خانم ۳۰ ساله بنظرت ارزش داره کاری کنی سلامتیت چه روحی چه جسمی بهم بخوره؟

من خودم به کار نکرده متهم بشم حالا چه به شوخی چه جدی بسیار ناراحت میشم و ممکنه یه سری حرفای نامربوط بزنم که حرصمو خالی کنم قطعا قضیه کش پیدا کنه نمیدونم رفتارم عاقلانس یا نه 

همینو برای همسرت در نظر بگیر 

اینجا دارن از روی خیرخواهی باهات حرف میزنن شما میگی نه انگار خواهرشوهرمین یکم خوبه آدم به خودش و رفتارش شک کنه 

این حرکت شوهرت که نمایشی بود فردا روز واقعی شد میگن مقصره ولی زنش اینجور کرد 

خواهرانه بهت میگم روی خودت تمرکز کن پ بهبود رابطتتون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

خب الان من چه رفتاری باید داشته باشم

سیاست نداری گلم 

شاید اون لحظه ایی که اون حرفو زدی از روی حس خوبت بوده اومدی شوخی کنی اینجوری شده ! 

اگه اهل مطالعه هستی پیجایی رو تو اینستا دنبال کن که به بهبود روابط کمک میکنن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

فقط اونایی که میگن مقصر تویی .متوجه آید که شوهرش تعادل روانی نداره و چیکار کرده؟

میدونی یه جمله معروفی هست که میگه عکس العمل آدم‌ها رو قضاوت می‌کنن بدون اینکه عمل خودشون در نظر بگیرن 

ایشون حرف نه چندان دلچسبی که قبلا هم بهشون تذکر داده شده بوده رو تکرار کردن بعد که یادآوری کردن با فحاشی پاسخ دادن دوباره تو ماشین بحثی که مقصر بودن ادامه دادن بعد رفتن تو کوچه داد و بیدار کردن 

حالا شما به همه اینا میگی اشتباهات پیش پا افتاده بعد اون آقا کنترلش از دست داده میگی عدم تعادل روانی؟ 

خوبه قاضی نشدی 

البته که واکنش آقا رو تایید نمیکنم ولی صد درصد خانوم مقصره

بخدا حس میکنم تمام زنای سایت خواهر شوهرم هستن

کلاه خودت رو قاضی کن

من و خیلی های دیگه چه سودی می‌بریم بگیم شما مقصری یا همسرت

صرفا چیزی که می‌بینیم از خارج گود رو داریم بهت میگیم

شما خواه پند گیر خواه ملال

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

بچه هم نیستم سی سالمه من داشتم بی منظور میگفتم

بی منظور یبار گفتی و فهمیدی بدش میاد 

خودشم با زبون بهت گفته به من نگو 

کارت مثل این میمونه که یه خار برداری هی بکنی تو چش یکی خودش هم بگه نکن بعد تو دوباره تکرار کنی بعد بزنه تو دهنت تو ناراحت بشی

ببین دختر خوب سی ساله چهل ساله هیچ فرقی نمیکنه کسی که هنوز نمیتونه یه سری مسایل رو درک کنه ارتباط با همسر شوهر داری رو بفهمه و درک کنه به مشکل برمیخوری اینارو خواهرانه دارم بهت میگم  لا اقل یه کاغذ بردار همون کارهایی که شوهرت میگه خوشم میاد و خوشم نمیاد رو بنویس که نخوای دوباره تکرار کنی