2777
2789
عنوان

شوهرم با ماشین زیرم گرفت

1589 بازدید | 113 پست

تو خیابون کنار هم بودیم یه خانم رد شد من برگشتم گفتم نگاش نکن قصدی هم پشتش نبود حالت شوخی فرم گفتم (،قبلا هم گفته بودم بهم می‌گفت من اصلا نگاه نمیکنم نگو بهم بر میخوره، )

بعد عصبانی شد با دعوا گفت من کجا دارم اونو نگاه میکنم مگه صد دفعه نگفتم اینو نگو  گفتم بسم الله چته حالا من یه چیز گفتم دوباره چند دقیقه بعد گفت تو حال منو خراب میکنی با این حرفات آخه من چیکار به کسی دارم، گفتم بس کن دیگه اخلاق نداری روانی هستی ذاتا، بعد رفتم تو ماشین دوباره اومد که حرکت کنیم بریم بحثمون گرفت گفتم من یه چیز گفتم دیگه ول نمیکنی  روانی  بعد منم جلوی خونه پیاده کرد بلند گفتم ازت متنفرم من درو محکم بستم محکما جوری که صداش پیچید این آقا هم دیوانه شد با حالت گاز اومد زد به پام چند بار بعد پیاده شد منو گرفت که چخبرته با صدای بلند تو کوچه ، من فقط گفتم بی آبرو درو باز کردم رفتم تو خونه ، کلیدم نداشتم موندم تو پارکینگ ، یه همسایه هم سرشو آورد بیرون دید😞

بعد از دو سه ساعت رفتم بالا خواب بود ، منم رفتم بخوابم  دیدم بلند شد رفت غذا درست کرد منو صدا کرد بیا شام بخور گفت بخور بخواب فردا فشم بده نفرینم کن ولی ازم متنفرم نباش من اصلا نگاشم نکردم دوباره اومد لقمه گرفت به زور خوردم دوباره صبح صد بار نازم داد بغلم کرد محلش ندادم گفت ببخشید دیگه من حساسم که تو اینجوری میگی ولی من نمیتونم هضم کنم نمیتونم ازش متنفر شدم

تقصیر شما بود

از همون اول شروع ب فحاشی کردید و هی گفتبد روانی روانی

😐

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر رو مخی،دیگه چندبار بهت گفت این حرفو نزن،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مهدکودک نی نی سایت😏

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

به تو هم میگن زن؟؟؟؟؟

کی میخوای یاد بگیری هر برچسبی رو به شوهرت نزنی 

مثل همونه که می‌گفته (سواره بیل منو نسونی)

حالا اگر شوهرم سرش تو خشتکشه خودت یاد آوری کن که می‌تونه زنهارو نگاه کن 

آخه وقتی بچه هستین چرا ازدواج میکنید بشینید همون خونه باباتون یه تیکه نونشو بخورید جیگر مردمم خون نکنید 

مقصر تویی دیگه ،خب وقتی یبار گفته بدم میاد نگو برا چی دوباره تکرار میکنی شوخی و جدی هم فرقی نداره با ...

بسم الله خب مسأله به این کوچیکی رو چرا انقد باید بزرگ کنه خب

بسم الله خب مسأله به این کوچیکی رو چرا انقد باید بزرگ کنه خب

خب حساسه دیگه گلی 

شما که میشناسیش باید درک کنی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

وقتی یه بار گفتی ناراحت شده و میگه اینجور نیست چرا دوباره حتی به شوخی میگی.

بعد خیلی وقتا خودمونم نگاه میکنیم چشممون میوفته ولی قصدی نداریم.

نمیخوام بگم کار کدومتون اشتباه بوده فقط خودتو بذار جای شوهرت بعد به حرف و رفتار هر دوتون فکر کن