2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این از کم تجربگیش. بوده نباید پای ادب و تربیت گذاشت

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اره توی مراسم میبینه حتی به بزرگتر ها هم سلام نمیده

بیشعوره

این کاربری از دیروز مال منه من دلبر علی اقا نیستم اتنام دوست فاطی.. استخاره در شخصی پذیرفته میشود برای حس ششم هم درخواست دوستی پذیرفته میشود

به نظرم رفتارش طبیعیه 

اما ممکنه تو دل بقیه نشینه دیگه

تو خانواده ما چندسال پیش ماشاالله همزمان دوتا عروس اومد

یکی پر سرو زبون 

خوش مشرب 

بگو بخند

سریع ارتباط برقرار میکرد

با پیرو جوون و بچه 

یکیم سلام میداد و می‌نشست و کار نمی‌کرد و فقط با جوونا حرف میزو

همه میگفتن دختر اولیه شیرینه خانومه و.....

یعنی وارد جمع میشه، مثلا وارد خونه مادرشوهر میشه، و به کسایی که نمیشناسه سلام نمیده؟ 

واقعا بی‌تربیته، چه ربطی داره میشناسه یا نه بالاخره میدونه اینا اقوامن دیگه، یه سلام زحمتی داره مگه

پس شما میگی مردم حق دارن که همش به خونواده اش میگن چرا تربیت نداره و سلام نمیده

از نظر منم همینطوره. راستش یکی رو داریم تو فامیل، مجرده فکر کنم ۲۲ ۲۳ ساله باشه. آدمو میبینه همونجوری یه وری نگاه میکنه. یه بار زنعموم گفت دختر فلانی عین منگلاست میاد تو فقط نگاه میکنه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

وقتی اومده تو خانواده شما حتما همراه یکی از خانواده شوهرش اومده. پس باید بفهمه شما غریبه نیستین سلام کنه شاید خانواده اش بهش اداب معاشرت یاد ندادن فقط شوهرش دادن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام و احوالپرسی دیگه درجه یک و دو نداره وقتی جایی میری درحد خیلی ابتدایی هم هست باید سلام و احوالپرسی کرد 

این دیگه یا از کم سنی هست یا واقعا بی تربیت هست و میخاد بگه برام اهمیت ندارن و ارزشی قائل نیستم 

مگه میشه ادم خونه کسی بره سلام احوال پرسی نکنه با افراد خانواده؟کم رو هست به نظرم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....