2777
2789

مثلا نمیشناختیدشون 

واسم سواله به بنده خدایی سنی هم نداره شاید ۱۸ سالشه ازدواج کرده بعد اومده خونواده ما بعدش حتی به بزرگ تر ها هم سلام و حال و احوال نیمکنه ازش طرفداری نمیکنم ولی خیییلی ها شاکی شدن که چرا زن فلانی تربیت نداره و.. من خودم کسو نشناسم سلام نمیدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با همه احوال مرسی میکردم.

تنها جایی که با همه تک تک احوال پرسی نمیکنم جلسات رسمی محیط کاره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

خب بلخره اشنامیشه وقتی امده تو اون حمع یعنی فامیل بودن که دعوت شذه بعدم تازه عروس زیر ذره بینه باید تقریبا باهرمی رپبروشد سلامکنه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
به هر حال خونه ی فامیل رفته دیگه، حالا چون فامیل درجه ی دوئه پس میشه غریبه و نباید آداب معاشرت رو به ...

پس شما میگی مردم حق دارن که همش به خونواده اش میگن چرا تربیت نداره و سلام نمیده

ایشون مگه گاوه؟

تو جمعی وارد شده چه میشناسه چه نمیشناسه یه سلام نه میکشتش نه هزینه ای داره

باید سلام بده

ربطی به سن و سال نداره وقتی شوهر کرده بقیه چیزا رو هم باید بلد باشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری