2777
2789
عنوان

کیا عمه اشون را بیشتر خاله اشون دوست دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست
من خودم عمه هستم 😎و میمیرم برا دختر و پسر داداشام. یک دختر داداش دارم که همه جا باهم میریم مثل دوتا ...

روحشون شاد باشه و غرق در آرامش.

خاله خدابیامرز خودمم برحمت رفته. ان شاءالله که هم خاله من و هم خاله شما در بهترین جایگاه بهشت باشن. روحشون شاد باشه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوبی کردن عمه خاله نداره من خودم هم عمه هستم هم خاله اندازه بچه های خودم دوستشون دارم وخواهم د ...

من خودمم همه عمه هستم هم خاله. و واقعا براشون میمیرن. ولی بقول شما یک زنگ هم بهم نمیزنن با اینکه من تنها زندگی میکنم ولی میگم الهی تنشون سالم باشه مرتب کادو تولد و عیدی و...را میدم چون برای بچه ها این چیزا خیلی خاطرات خوبی میسازه. یکیشون را متاسفانه از دست دادم بهترینشون بود ایکاش خدا هر چی داشتم ازم گرفته بود ولی اونا نه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
روحشون شاد باشه و غرق در آرامش.خاله خدابیامرز خودمم برحمت رفته. ان شاءالله که هم خاله من و هم خاله ش ...

😢انشالله.خدا همه ی رفتگان بیامرزه وقرین رحمتش قرار بده.

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

وای ذوق کردمآخه خودم عمه ام🥰

خودمم عمه هستم هر چی عروسک و چیزا خوشکل میخرم دختر برادرم میاد ازم کش میره😐خودشم یک اتاق پر عروسک داره وقتی میگم خب چرا اینجوری میکنی میگه تو هم عمه. خب دوست دارم که میبرم😂

خودمم عمه هستم هر چی عروسک و چیزا خوشکل میخرم دختر برادرم میاد ازم کش میره😐خودشم یک اتاق پر عروسک د ...

🤭😂😂وای

منم زن داداشم میگه حق نداری عروسک هاتو قایم کنی وقتی بچم اومد😂