2777
2789
عنوان

کیا عمه اشون را بیشتر خاله اشون دوست دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 39 پست

من عاشق عمه هامم

امه به اندازه مامانم بهم محبت کردن و زحمت کشیدن

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که هیچ وقت هردو شون رو دوست نداشتم زیاد اوکی نبود خاله ام عمه ام انکار چشم دیدن مارو نداشت

ما هم ته اش همین بود ولی اونجور محبت هایی که گفتم هم بود و من تمرکزم رو همون خوبی ها گذاشتم. بالاخره همه ادم ها خصلت های خوب و بد دارند. ولی همیشه خاطرات خوبی که از عمه عزیزم دارم یادآوری میکنم. اونم میتونست مثل مادرش بی محبت باشه ولی برعکس بود.و از خدا بهترین ها را براش میخوام

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

من خودم عمه هستم 😎و میمیرم برا دختر و پسر داداشام. یک دختر داداش دارم که همه جا باهم میریم مثل دوتا خواهر یم که حسودی بهم نداریم  رفیق تر از رفیق.پسر داراشام که هنوز اندازه ی بچه کوچکم هستند.حالیشون نمیشه. 

خودمم هم عمه ام رو دوست دارم هم خاله هام رو البته یکی از خاله هام به رحمت خدا رفته برای شادی روحشون یک صلوات بفرستید ممنون میشم.

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

ما هم ته اش همین بود ولی اونجور محبت هایی که گفتم هم بود و من تمرکزم رو همون خوبی ها گذاشتم. بالاخره ...

ولی برای من تا میتونستن گرگ بودن تو لباس بره 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس

نه استثنا نیستی من خودم ارتباطی با عمه یا خاله ندارم ولی بچه بودم از عمه هام بیشتر محبت دیدم 

پسرم هم عمه هاش رو بیشتر از خاله اش دوست داره ، من دخالتی توی روابطش نمیکنم خودش با دیدن محبت و عشق بیشتر به اون سمت کشیده شده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ولی برای من تا میتونستن گرگ بودن تو لباس بره

ان شاءالله خدا هدایتشون کنه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

عزیزم خوبی کردن عمه خاله نداره من خودم هم عمه هستم هم خاله اندازه بچه های خودم دوستشون دارم وخواهم داشت اما اون خیلی بی معرفت هستن چون هیچ سراغ ازمن نمی گیرن الهی بحق پنج تن سالم عاقبت بخیر بش از ته قلبم براشون ارزو می کنم برای شما هم الهی امین