2777
2789
عنوان

میخوام برم پیش دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست
درسته عزیزم ولی الان واقعا شرایط اقتصادی سخت شده نمیدونم کلاس چیه ولی گناه داره بنده خدا میتونه جای ...

عزیزم خودش مجرده خانم نداره که ناراضی باشه بنظرم این دیگه زیاده رویه من پاشم برم خونشون چون دوست شوهرمه شوهرم باهاش ارتباط داره نه من

عزیزم خودش مجرده خانم نداره که ناراضی باشه بنظرم این دیگه زیاده رویه من پاشم برم خونشون چون دوست شوه ...

فکر کردم زن داره برااین گفتم ولا خودت میدونی دیگه هرجود راحتی حالا کلاس چی هست؟

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی حداقل نصف هزینه رو بدین یا هزینه کلاس رو به مناسبتی با کادو جبران کنید مثلا نیم سکه ای چیزی ک ار ...

قبول نمیکنه عزیزم

چن وقت پیش عروسی برادرش بود شوهرم رفت عروسی برادرش کادوام داد خودشم مجرده شوهرمم ادمی نیس که جبران نکنه حتما براش جبران میکنه میدونم اینو ولی بازم حس خجالت دارم